دستو پخت شامی ماست و پنیر

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 28 دی

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستو پخت شامی ماست و پنیر

دستو پخت شامی ماست و پنیر, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه شامی ماست و پنیر

شامی از جمله غذاهای ساده و فوری است که بسیار محبوب و خوشمزه است. در این مطلب با شامی ماست و پنیر که یک نوع جدید و فوق العاده از شامی است، آشنا می شوید.

 

مواد لازم برای تهیه شامی ماست و پنیر :

 پنیر کورد۵۰۰ گرم
 ماست چکیده۴۰۰ گرم
 آرد نخودچی ۶۰ گرم
 کنجد ۱۰۰ گرم
پیاز خیلی ریز خردشده۱۰۰ گرم
گشنیز خردشده۱۰ گرم
فلفل سبز قلمی خردشده۵ گرم
پودر هلیک دوم قاشق چایخوری
فلفل سفید۱ قاشق چایخوری
نمکبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم

 

طرز تهیه شامی ماست و پنیر :

پنیر کورد را داخل کاسه ای بریزید. بعد ماست را روی آن ریخته با استفاده از قاشقی هم بزنید تا مخلوط شود. بعد آرد نخودچی (یا آرد ذرت)، کنجد، پیاز، فلفل سفید (مقدار آن می تواند کم یا زیاد باشد)، فلفل سبز قلمی (تند یا شیرین به دلخواه)، گشنیز، پودر هل و نمک را به آن اضافه کرده و هم بزنید (اگر مایه خیلی رقیق بود، می توانید مقداری دیگر آرد نخودچی اضافه کنید).

 

به وسیله قاشقی از مواد مقداری برداشته، بعد داخل قالب که از قبل با مقداری روغن چرب شده (این شامی کمی رقیق است و بهتر است با قاشق یا قالب آماده آن را حالت دهید) ریخته و داخل سینی برگردانید (به این ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود). بعد آن را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

مواد را درون تابه ای حاوی روغن داغ و شناور سرخ کنید (مراقب باشید هنگام سرخ کردن نسوزد؛ زیرا خیلی سریع برشته می شود).

 

برای تهیه پنیر کورد:

۴ لیتر شیر را بجوشانید، بعد ۱۲ قاشق سوپخوری ماست و مقداری سرکه به آن اضافه کنید.

 

در این زمان شیر بریده بریده می شود، بعد از حدود ۳ دقیقه آن را درون پارچه ای گذاشته و داخل صافی بریزید و یک شی سنگین روی آن بگذارید تا آب آن کامل خارج شود.

 

بعد پنیر آماده شده را داخل دستگاه غذاساز بریزید تا کاملا خرد شود.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي