دستور پخت ‏لقمه پیتزایی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 28 شهریور

دستور پخت ‏لقمه پیتزایی

دستور پخت ‏لقمه پیتزایی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم :

سوسیس١٠٠ ‏گرم
 کالباس ١٠٠ ‏گرم
 قارچ ١٠٠ ‏گرم
فلفل دلمه ای١ ‏عدد
کنسرو ذرت١ ‏پیمانه
آرد سفید١٠٠ ‏گرم
پنیر پیتزا١٠٠ ‏گرم
تخم مرغ٢ ‏عدد
شیرنصف فنجان

طرز تیهیه ‏لقمه پیتزایی
طرز تهیه :
‏آرد سفید و تخم مرغ را خوب مخلوط می نماییم و سپس شیر را می افزاییم و موادمان را درون تابه ریخته و چند عدد کوکوی سفید، در حدی که مایع سفت ‏نشود آماده می کنیم. تمامی مواد را خرد کرده و وسط آنها می گذاریم سپس مثل ساندویچ می پیچیم و داخل فر قرار می دهیم. بعد از ٣٠ ‏دقیقه رولت آماده سرو می گردد.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي