دستور پخت کبک سوخاری

کبک سرشار از خواص بی نظیری است در ادامه دستور پخت کبک را به روش سوخاری به شما عزیزان اموزش می دهیم که طعم آنرا بسیار خوشمزه می کند

دستور پخت کبک سوخاری

دستور پخت کبک سوخاری

طرز تهیه کبک سوخاری

مواد لازم برای کبک سوخاری :

 کبک 2 عدد
 پیاز خلالی شده 30 گرم
 ماست60 میلی لیتر
 آب لیموترش تازه 40 میلی لیتر
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
فلفل سیاهیک دوم قاشق چایخوری
آب مرغ250 میلی لیتر

مواد مورد نیاز سس :

 آب هلو طبیعی200 میلی لتیر
 انجیر خشک 15 گرم
 میخک2 عدد
 آب لیمو ترش تازه 30 میلی لیتر

روش پخت کبک سوخاری :

ماست، آب لیموترش، زعفران، فلفل سیاه و پیاز را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس کبک را درون مواد قرار دهید و به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

کبک را درون سینی فر قرار داده، آب مرغ را به آن اضافه کرده و روی آن را با ورق آلومینومی بپوشانید.

سینی را درون فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 35 دقیقه قرار دهید تا کبک بپزد. بعد ورق آلومینیومی را برداشته و به مدت 3 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی رنگ شود.

برای تهیه سس :

آب هلو، انجیر و میخک را درون تابه ای ریخته و حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس آن را درون دستگاه غذاساز ریخته تا یکدست شود. بعد آب لیموترش را به آن اضافه کنید.

سس آماده شده را به کبک سوخاری اضافه کرده و در صورت تمایل همراه با پلو یا سبزیجات سرو کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه