دستور پخت کباب اسپانیایی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 20 دی

دستور پخت کباب اسپانیایی

دستور پخت کباب اسپانیایی, پورتال خبری فرهنگی گهر

دستور پخت کباب اسپانیایی

مواد لازم :

پودر زیره نصف ق. چ

پودر تخم گشنیز نصف ق. چ

سیر ۲ حبه، ساطوری

پاپریکا یک ق. چ

پودر آویشن نصف ق. چ

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

سینه مرغ ۵۰۰ گرم

نمک و فلفل

طرز تهیه

آشپزی و تغذیه ، طرز تهیه پینچیتو مرغ : ادویه‌ها را با آبلیمو، روغن و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.سینه مرغ را به اندازه مکعب‌های ۲سانتی‌متر خرد کنید و هر دو، سه عدد آن را به یک خلال دندان بکشید. سیخ‌های مرغ را در یک کاسه گرد قرار داده و مایه طعم‌دهنده را روی آن بریزید. حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ طعم بگیرد.

سیخ‌های کوچک پینچیتو مرغ را روی منقل و توری مشبک کباب کنید. اگر از فر استفاده می‌کنید سیخ‌ها را در سینی فر نسوز چیده و ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد آن را بپزید.

می توانید به جای مرغ از راسته گوسفند یا گوساله استفاده کنید.بهتر است مرغ را از شب قبل در مایه بخوابانید تا بهتر طعم بگیرد.در طول پخت از مایه باقیمانده روی مرغ‌ها بدهید.پینچیتو مرغ یک کباب اسپانیایی می باشد.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي