دستور پخت پیتزا لقمه ای بادمجانی
مواد لازم:
- پودر سیر: 2 قاشق مرباخوری
- فلفل دلمهای: يك عدد
- نمک: به میزان لازم
- ریحان: به میزان لازم
- آویشن: به میزان لازم
- روغن زیتون: يك قاشق غذاخوری
- سس مایونز: يك قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا: به میزان لازم
- سیر: 3حبه
- بادمجان: 2عدد
- گوجهفرنگی: 3عدد (سفت)
- پنیر پارمزان: به میزان لازم (اختیاری)
طرز تهیه:
روش اول:
1. ابتدا نیمی از بادمجانها را پوست کنده و نمک بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن گرفته شود سپس آن را شسته و کاملا خشک کنید و به صورت حلقهای خرد کنید.
2. نیمی دیگر از بادمجانها را با پوست حلقهای خرد کرده و بعد نمک بزنید و مراحل قبل را تکرار کنید تا کاملا خشک شود.بعد از آنکه بادمجانها کاملا خشک شدند آنها را به فلفل و روغن زیتون آغشته کنید و 5 دقیقه دیگر استراحت دهید تا طعمها جذب بادمجانها شود.
3. گوجه فرنگیها را پوست گرفته و حلقهای خرد کنید.فلفل دلمهای را ریز خرد کنید و در مقداری روغن کاملا سرخ کنید.
4. بادمجانها را سرخ کرده و روی سینی فر بچینید و روی آن مقداری فلفل دلمهای سرخ شده بریزید. ادویهها را با هم مخلوط کرده و روی فلفل دلمهای بریزید.
5. گوجهها را مقدار کمی در روغن تفت دهید اما مواظب باشید آب نیندازد.گوجهها را روی ادویه قرار داده و روی آنها مقداری پنیر پیتزا بپاشید و 5تا 10دقیقه داخل مایکروویو یا فر داغ شده قرار دهید تا برشته شوند.
روش دوم:
1. مراحل را مثل روش اول ادامه دهید اما گوجه و بادمجان را سرخ نکنید فقط فلفل دلمهای را به همان روش تهیه کنید. فر را روشن کنید تا داغ شود و بعد بادمجانها را روی سینی چرب شده قرار داده و داخل فر بگذارید و 15دقیقه یا بیشتر کاملا کبابی کنید.
2. داخل ظرفی پنیر پارمزان و سیر رنده شده ، سس مایونز ، مقداری پودر آویشن ، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید سپس گوجههای حلقهای شده را داخل سس قرار دهید و وقتی بادمجانها را از فر خارج کردید روی آنها فلفل دلمهای ریخته و گوجه فرنگی قرار داده و بعد پنیر پیتزا بریزید و مجددا 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شود.
نکات:
1) در صورت تمایل از يك عدد پیاز رنده شده و سرخ شده هم به همراه فلفل دلمهای استفاده کنید.
2) بهتر است در مورد اول هم از پنیر پیتزا و پارمزان استفاده شود.
3) استفاده از پنیر چدار پیتزای شما را لذیذتر میکند (همراه با پنیر پیتزا).