دستور پخت فیله مدالیون / غذای فوری و خوشمزه

فیله مدالیون یکی از غذاهای است که در عین اینکه یک غذای فوری است و زود آماده می شود، بسیار لذیذ و خوشمزه است.

دستور پخت فیله مدالیون / غذای فوری و خوشمزه

مواد لازم فیله مدالیون:

فیله گوساله 240 گرم
آب پیاز 2 قاشق غذاخوری
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 100 گرم
مواد سس
آب آلبالو نصف پیمانه
آب انگور قرمز 1 پیمانه
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه فیله مدالیون:

فیله گوساله را به تکه‌های 70 گرمی تقسیم کرده، با آب پیاز، سس سویا و روغن زیتون مخلوط می‌کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.
آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط کرده و هم می‌زنیم تا کاملا حل شود، سپس روی حرارت گذاشته و مجدداً به آرامی می‌زنیم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود و پس از دو دقیقه از روی حرارت بر‌می‌داریم. در این حالت سس غلیظ و شفاف می ‌شود.

تکه‌های گوشت را روی حرارت به ترتیب 3 دقیقه یک طرف و 2 دقیقه طرف دیگر قرار داده و سرخ می‌کنیم و مطابق تصویر به روی هم می‌چینیم. سس را روی تکه‌های گوشت می‌ریزیم و فیله مدالیون را تزئین و سرو می کنیم.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه