دستور پخت صفیحه غذای عربی
افرادی که به عراق و کربلا سفر کرده اند شاید یکبار غذای خوشمزه عربی به نام صفیحه را خورده باشند در ادامه طرز تهیه صفیحه غذای خوشمزه و تند عربی را مشاهده می کنید
دستور پخت صفیحه غذای عربی
طرز تهیه صفیحه غذای عربی
مواد برای تهیه صفیحه :
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز (نگینی خرد شده) | ۱ عدد |
گوجه فرنگی (نگینی خرد شده) | ۱ عدد |
فلفل چیلی کوچک (خرد شده) | ۱ عدد |
جعفری (خرد شده) | یک سوم پیمانه |
خلال بادام | ۲ قاشق سوپخوری |
رب انار | ۱ قاشق سوپخوری |
پودر دارچین | یک دوم قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | یک سوم قاشق چایخوری |
پودر زیره | یک سوم قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
نان پیتا | ۴ عدد |
روغن زیتون | ۲ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه صفیحه :
پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.
گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۸ دقیقه بپزید.