دستور پخت صفیحه غذای عربی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 18 مهر

افرادی که به عراق و کربلا سفر کرده اند شاید یکبار غذای خوشمزه عربی به نام صفیحه را خورده باشند در ادامه طرز تهیه صفیحه غذای خوشمزه و تند عربی را مشاهده می کنید

دستور پخت صفیحه غذای عربی

دستور پخت صفیحه غذای عربی, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه صفیحه غذای عربی

مواد برای تهیه صفیحه :

 گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
 پیاز (نگینی خرد شده)۱ عدد
 گوجه فرنگی (نگینی خرد شده)۱ عدد
 فلفل چیلی کوچک (خرد شده) ۱ عدد
جعفری (خرد شده)یک سوم پیمانه
خلال بادام۲ قاشق سوپخوری
رب انار۱ قاشق سوپخوری
پودر دارچینیک دوم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیزیک سوم قاشق چایخوری
پودر زیرهیک سوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
نان پیتا۴ عدد
روغن زیتون۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه صفیحه :

پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.

گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.

مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۸ دقیقه بپزید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي