دستور پخت سالاد مرغ

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 21 دی

دستور پخت سالاد مرغ

دستور پخت سالاد مرغ, پورتال خبری فرهنگی گهر

دستور پخت سالاد مرغ

مواد لازم :

سینه مرغ ۲ عدد .  گردو ۱ فنجان  .  انگور سیاه ۱ فنجان  .  کاهوی تازه چند برگ

پنیر رنده شده ۲ قاشق غذاخوری  .  پیازچه ۱ عدد  .  روغن.نمک.فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه : سینه های مرغ را با ۲ لیوان اب ، نمک ، فلفل و مقداری روغن بگذارید بپزد تا ابش تمام شود سپس به اندازه های دلخواه تکه تکه کنید.

 

کاهوها را شسته و خرد کنید ، انگورها را نیز چند قسمت کنید ، پیازچه ها را نیز ریز خرد کنید سپس همه را درون کاسه ای بریزید.

 

مرغ ها ، گردوهای خرد شده ، سبزیجات و پنیری که ریز رنده شده است را با مقداری روغن زیتون مخلوط کنید سپس همه مواد را درون ظرف مناسبی بریزید و روی آن فلفل سیاه بپاشید و سرو کنید.

 

نکته ها : میتوانید بجای انگور از کشمش خیس داده شده و بجای پیازچه از برش های آواکادو استفاده کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي