دستور پخت سالاد استیک با برگ شاهی

دستور پخت سالاد استیک با برگ شاهی

دستور پخت سالاد استیک با برگ شاهی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم برای تهیه سالاد استیک با برگ شاهی :

سیر 2 حبه له شده

روغن زیتون 1/3 فنجان

رزماری 1 عدد بزرگ

گوشت گاو 450 گرم گوشت کبابی

نمک 1 قاشق چای خوری

فلفل سیاه 3/4 چای خوری

برگ شاهی 140 گرم

موسیر 1 عدد بزرگ – خرد شده

سرکه 1.5 قاشق غذاخوری

سالاد استیک با برگ شاهی

طرز تهیه سالاد استیک با برگ شاهی :

برگهای شاهی را در یک بشقاب بزرگ قرار دهید

روغن را با سیر و رزماری در یک قابلمه روی حرارت زیاد داغ کنید و آنها را تفت دهید تا اینکه سیر طلایی شود. سپس سیر و رزماری را از روغن بیرون بیاورید.

در این حین استیک را به اندازه های دو سانتیمتری تکه تکه کنید و با 3/4 قاشق چای خوری نمک و 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه مخلوط کنید. گوشت را به قابلمه اضافه کنید و هر تکه گوشت را به مدت یک دقیقه تفت دهید.

به وسیله انبر استیک ها را روی شاهی ها بچینید. سپس موسیر را به روغن اضافه کنید و روی آن سرکه و 1/4 قاشق چای خوری نمک را بریزید و به مدت دو دقیقه بجوشانید.

هنگام سرو سالاد، سس سرکه را روی سالاد بریزید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه