دستور پخت خورش قیمه با مرغ و زرشک

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 3 مهر

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت خورش قیمه با مرغ و زرشک

دستور پخت خورش قیمه با مرغ و زرشک, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ و زرشک

مواد لازم برای تهیه قیمه مرغ :

 مرغسه تکه
 لپه ۲/۳ پیمانه
 پیاز متوسط دو عدد
 زرشکنصف لیوان
رب گوجه۳-۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهدو قاشق غذاخوری
چوب دارچیندو تکه

طرز تهیه قیمه مرغ :

باید ابتدا لپه را برای چند ساعت خیس کنیم. مرغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه آغشته می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم.

پیازها را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم. سبک که شد لپه هایی که خیس خورده و آبکش کردیم را اضافه می کنیم. مقدار کمی که تفت خورد، سه لیوان آب می ریزیم و اجاز می دهیم که لپه ها کامل بپزد.

رب گوجه و زرشک را در مقداری روغن تفت می دهیم و نمک مورد نیازشان را اضافه می کنیم و بعد از پخت لپه، رب و زرشک و مرغ ها را به لپه ها اضافه می کنیم. اگر لازم بود یک لیوان آب هم داخل قابلمه می ریزیم. به همراه چوب دارچین. می گذاریم حدود ۱ ساعت دیگر خورش کامل جا بیفتد.

برای تزیین می شود از زرشک و سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنیم.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي