دستور پخت خورش بامجان مخصوص
مواد لازم برای تهیه خورش بامجان :
بادمجان ۴۰۰ گرم
گوشت ماهیچه یا مغز ران ۵۰۰ گرم
ترهفرنگی ۳۰۰ گرم
سیبزمینی ۴۵۰ گرم
ادویه خورشی گلچین یک و نیم قاشق چایخوری
روغن و آب به میزان لازم
جعفری خردشده دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش بامجان :
گوشت را خرد کرده و در کمی روغن سرخ کنید
ترهفرنگی را نیز خرد کرده و به گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس با مقداری آب اجازه دهید تا گوشت کاملا بپزد
بادمجانها را روی اجاق یا در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد کباب کرده و بعد از خنک شدن پوست آن را در آورده و خرد کنید.
پس از پخت گوشت، آنها را از خورشت در آورده و بادمجانها، سیبزمینی خردشده و ادویه خورشی گلچین را به خورش اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا سیبزمینی پخته و نرم شود.
بعد از پخت آنها را در مخلوطکن ریخته و هم بزنید تا یکدست شود و بعد همه مواد را همراه با گوشت مجددا روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود و در مرحله آخر جعفری را ریخته پس از یکی، دو جوش از روی حرارت بردارید.
نکته :
ادویه خورشی گلچین ترکیبی از گندم، پیاز، زردچوبه، نمک، تخم گشنیز و سیاه دانه است.