دستور پخت خورش بامجان مخصوص

دستور پخت خورش بامجان مخصوص

دستور پخت خورش بامجان مخصوص
دستور پخت خورش بامجان مخصوص

مواد لازم برای تهیه خورش بامجان :

بادمجان ۴۰۰ گرم

گوشت ماهیچه یا مغز ران ۵۰۰ گرم

تره‌فرنگی ۳۰۰ گرم

سیب‌زمینی ۴۵۰ گرم

ادویه خورشی گلچین یک و نیم قاشق چایخوری

روغن و آب به میزان لازم

جعفری خردشده دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش بامجان :

گوشت را خرد کرده و در کمی روغن سرخ کنید

تره‌فرنگی را نیز خرد کرده و به گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس با مقداری آب اجازه دهید تا گوشت کاملا بپزد

بادمجان‌ها را روی اجاق یا در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کباب کرده و بعد از خنک شدن پوست آن را در آورده و خرد کنید.

پس از پخت گوشت، آنها را از خورشت در آورده و بادمجان‌ها، سیب‌زمینی خردشده و ادویه خورشی گلچین را به خورش اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا سیب‌زمینی پخته و نرم شود.

بعد از پخت آنها را در مخلوط‌کن ریخته و هم بزنید تا یک‌دست شود و بعد همه مواد را همراه با گوشت مجددا روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود و در مرحله آخر جعفری را ریخته پس از یکی، دو جوش از روی حرارت بردارید.

نکته :

ادویه خورشی گلچین ترکیبی از گندم، پیاز، زردچوبه، نمک، تخم گشنیز و سیاه دانه است.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه