پیتزا همیشه یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی بوده است. اما در این مطلب قصد داریم نوع جدیدی از شیرینی که به شکل پیتزا است را به شما عزیزان آموزش دهیم
مواد لازم:
خمیر پیتزای پایه
مایه خمیر: یک قاشق چایخوری
شکر: یک قاشق چایخوری
آب گرم: 3/1 پیمانه
آرد سفید گندم: 2 پیمانه
نمک: 2/1 قاشق چایخوری
روغن مایع: 4/1 پیمانه
مواد دلخواه برای روی پیتزا
طرز تهیه:
مایه خمیر و شکر و آب را در ظرفی ریخته، پس از پنج دقیقه نمک و روغن زیتون را ریخته سپس آرد را کم کم اضافه میکنیم تا حالت چسبندگی نداشته باشد و به مدت 10 دقیقه ورز میدهیم. حال خمیر را به مدت دو ساعت استراحت میدهیم.
هنگامی خمیر آماده است که با فرو بردن انگشت در آن، فرورفتگی برگشت نداشته باشد. یادآور میشود، این مواد برای تهیه 500 گرم خمیر میباشد که معادل با دو قالب 30 سانتی است.
پس از آماده شدن خمیر پیتزا آن را روی میز پهن کرده و دایرههای کوچک از آن درآورید. سپس به روشی که در شکل میبینید، از مخلوط داخل خمیر گذاشته روی آن پنیر بریزید و در ظرف گرد مخصوص فر قرار دهید. البته یادتان باشد که کف ظرف را حتماً چرب کنید تا خمیر به ظرف نچسبد.
گوشت چرخکرده و فلفل دلمهای و قارچ ریز خرد شده را در روغن تفت دهید و کمی پودر آویشن، نمک و فلفل و کمی سس گوجه فرنگی بزنید و در کناری بگذارید. همچنین ژامبون را نیز خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید.
وقتی همه پیتزا شیرینی ها را در ظرف چیدید آن را داخل فر با حرارت 180 درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید. همچنین به مدت ده دقیقه نیز حرارت بالای فر را روشن کنید تا روی پیتزا ها هم برشته و طلایی شوند. پیتزا شیرینی های شما با شکل و شمایلی متفاوت آمادهاند. میتوانید سرو کنید.