دستور تهیه سس تارتار

دستور تهیه سس تارتار

 

دستور تهیه سس تارتار

مواد لازم برای تهیه سس تارتار :

مایونز ۱ پیمانه

خیار شور ۲ قاشق غذا خوری رنده شده

موسیر ۱ قاشق غذا خوری خرد شده

پیاز ۲ قاشق غذا خوری رنده شده

ترخون خشک ۱ قاشق چای خوری

جعفری ۱ قاشق چای خوری خرد شده

آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری

فلفل سفید به میزان لازم و سیاه

طرز تهیه سس تارتار :

آسمونی : خیار شور را رنده کنید و آبش را بگیرید.

پیازچه را ساطوری خرد کنید.

تخم‌مرغ را رنده کنید (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است).

همه مواد را با هم مخلوط کنید.

خوبی این سس اینه که در زمان ۱۰ دقیقه درست میشود.

نکته :

از آن به وفور برای طعم دادن به غذاهای دریایی استفاده می‌شود. به سس مایونز آن می‌توان ادویه‌های آماده اضافه کرد.

برای افزودن طعم به آن می‌توان پوست لیموی تازه (لیموی زرد) کمی در آن رنده کرد.

نام سس از تارتارها که مردمی ترک زبان در روسیه می‌باشند گرفته شده‌است. در حقیقت این سس توسط فرانسوی‌ها اختراع شده‌است که آن را به عنوان چاشنی با استیک تارتار سرو می‌کردند.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه