دستور تهیه سالاد پنیر یک پیش غذای ویژه

بسیاری از افراد عادت دارند که قبل از غذا، یک استارتر یا همان پیش غذا میل کنند و پس از آن غذای اصلی را با اشیاق بیشتر بخورند. چندین نوع پیش غذای ایرانی و خارجی وجود دارد که گهر در این بخش دستور تهیه سالاد پنیر یک پیش غذای ویژه را برای شما عزیزان منتشر می کند.

دستور تهیه سالاد پنیر

دستور تهیه سالاد پنیر یک پیش غذای ویژه

دستور تهیه سالاد پنیر یک پیش غذای ویژه

مواد لازم برای سالاد پنیر :

پنیر فتا مکعبی خرد شدهیک پیمانه
کرفس خرد شدهنصف پیمانه
 قارچ اسلایس و بخارپز شدهنصف پیمانه
 هویج بخارپز و نگینی خرد شده نصف پیمانه
مغز گردونصف پیمانه
کشمش¼ پیمانه
ماست چکیدهچهار قاشق غذاخوری
روغن زیتون¼ پیمانه
آبلیمو¼ پیمانه
پودر زیره، آویشن، سیر و رزماریاز هر کدام نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه¼ قاشق چایخوری
نمکبه مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد پنیر :

گردو را در آب گرم خیسانده و پوست آن را می گیریم. کشمش را نیز از نیم ساعت قبل در آب خیس می کنیم تا کمی نرم شود.

همه مواد را با هم مخلوط کرده و حدود سه الی چهار ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شوند.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه