دستور تهیه دسر مجلسی ترافل شکلاتی

تاريخ : 6 بهمن

دستور تهیه دسر مجلسی ترافل شکلاتی

دستور تهیه دسر مجلسی ترافل شکلاتی, پورتال خبری فرهنگی گهر

دستور تهیه دسر مجلسی ترافل شکلاتی

مواد لازم :

خامه                                           ۶۰ گرم

کره                                              ۳۰ گرم

شکلات سفید                                ۲۵۰ گرم

بادام پودر شده                                ۱ پیمانه

اسانس بادام                                    ۱ قطره

عسل                             ۱ قاشق سوپخوری

شکلات برای تزیین                            ۱۰۰ گرم

پودر نارگیل برای تزیین                     به میزان لازم

طرز تهیه :

شکلات سفید ، خامه و کره را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری ) گذاشته تا ذوب شود سپس عسل را اضافه میکنیم و از روی حرارت برداشته و اسانس بادام و پودر بادام را اضافه و مخلوط میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم .

بعد به اندازه یک گردو از مواد برداشته ، گلوله کرده و به شکلات (سفید یا سیاه) ذوب شده آغشته میکنیم و داخل پودر نارگیل می غلطانیم ، ترافل شکلاتی را در کپسول های شکلات برای سرو قرار میدهیم.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي