دستور تهیه خورش چاغاله بادام

هنر آشپزی وقتی دل انگیز تر می شود که همراه با تغییر فصل با مواد در دسترس بهترین غذا، دسر و…. را تهیه کنیم. در این پست دستور تهیه خورش چاغاله بادام  را در نظر گرفته ایم.

.

دستور تهیه خورش چاغاله بادام

.

مواد اولیه :

.

برای 5 نفر

  • گوشت (خورشتی و بدون چربی) 400گرم
  • سبزی (شامل نعنا و جعفری(جعفری كمی بیشتر)) 250تا300گرم
  • چاغاله بادام 300گرم
  • برگ بو 4عدد
  • پیاز 4عدد
  • زعفران (آبكرده) 2قاشق غذاخوری
  • آبغوره به میزان لازم
  • لیمو عمانی 2عدد

طرز تهیه:

.

1. ابتدا گوشت را بشویید و به صورت خورشتی خرد كنید.در ظرفی مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت را كمی در آن تفت دهید. 2عدد پیاز را پوست بگیرید و 4قسمت كنید و به گوشت اضافه كرده و كمی تفت دهید و بعد زردچوبه و فلفل بزنید و برگ بو را اضافه كرده و با مقداری آب اجازه دهید بپزد.

2. وقتی که گوشت خورش نیم پز شد، 2عدد پیاز باقی مانده را پوست گرفته و رنده كنید و در روغن سرخ كنید. نعنا و جعفری را شسته و ریز خرد كنید و جداگانه در روغن تفت دهید، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند.

3. چاغاله بادام را خوب شسته ودم آنها را بگیرید و به پیاز اضافه كنید و کمی تفت دهید.گوشت نیم پز شده را از مواد اضافه جدا كرده و به همراه آب صاف شده آن به مواد اضافه كنید و بگذارید غذا جا بیفتد.در نیم ساعت آخر پخت آبغوره،لیمو عمانی و زعفران را به خورش افزوده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

نكات:

.

1)مدت زمان پخت چاغاله بادام معمولا به همان اندازه پخت خورش كرفس است.

2)بهتر است زمان كافی به خورش بدهید تا كاملا جا افتاده و خوشمزه شود.

3)به جای آبغوره میتوان از آبلیمو هم استفاده كرد.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه