دستور تهیه خورش قیمه گیاهی مخصوص گیاهخواران

خورش قیمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است ولی ممکن است بعضی افراد به دلیل اینکه گیاهخوار هستند نتوانند این غذای خوشمزه را میل کنند. به همین دلیل در این مطلب دستور تهیه خورش قیمه گیاهی مخصوص گیاهخواران را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

دستور تهیه خورش قیمه گیاهی مخصوص گیاهخواران

مواد لازم :
نخود فرنگی پخته : 500 گرم
پنیر محلی خرد شده : 150 گرم
گوجه فرنگی خرد شده : 100 گرم
 گشنیز خرد شده : نصف پیمانه
پودر زیره و تخم گشنیز : نصف قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز : کمتر از یک قاشق چایخوری
نمک : به مقدار کافی
موادی که باید با هم آسیاب شوند
پیاز متوسط خرد شده : یک عدد
زنجبیل : یک تکه یا یک قاشق پودر شده
سیر :  سه حبه
طرز تهیه :
روغن را در ظرفی حرارت داده ، به آن پنیر خرد شده بیفزایید و سرخ کنید تا طلایی شود .
موادی را که با هم آسیاب کرده اید به آن بیفزایید و سپس یک پیمانه آب افزوده و پنج دقیقه به هم بزنید .
تمام مخلفات دیگر به اضافه نمک و نخود فرنگی را نیز بیافزایید. سپس یک پیمانه آب افزوده ، به مدت پنج دقیقه مخلوط را بجوشانید، برگ های گشنیز را روی آن پاشیده و به صورت داغ سرو کنید.
نکات تغذیه ای :
این غذا حاوی گوشت و محصولات گوشتی نیست و در عین حال محتوی نخود سبز و گوجه فرنگی، پیاز و سیر است ، از این رو غذایی مفید برای افراد مبتلا به عوارض قلب وعروق وهمچنین غذایی مناسب است برای افرادی که رژیملاغری را رعایت می کنند .هر پرس این غذا( در صورتی که میزان های ذکر شده برای چهار نفر مساوی رعایت شود) محتوی 200 کالری است . پس یک غذای بسیار کم کالری است و مصرف آن با 10 قاشق برنج یک وعده غذایی مناسب برای افراد تحت رژیم است
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه