دستور تهیه حلوای لبو

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : 30 آذر

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور تهیه حلوای لبو

دستور تهیه حلوای لبو, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه حلوای لبو مناسب برای شب یلدا

مواد لازم برای تهیه حلوای لبو :

 لبو ۴ عدد
 کره۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
 شيره انگوريک چهارم پيمانه
آرد ساده يا سبوس دار۲ تا ۳ قاشق

 

طرز تهيه حلوا لبو :

چغندر خام را رنده کنيد و با کمی کره در تابه تفت دهيد و بگذاريد تا هم بپزد و هم به روغن بيفتد و آبش کشيده شود.

با لبوي پخته هم می توان اين حلوا را تهيه کرد .در آن صورت فقط در کره کمی تفت دهيد و خاموش کنيد.

 

سپس در تابه اي ديگر آرد را کمي تفت دهيد تار رنگش تغيير کند و بو داده شود.

اکنون چغندر تفت داده شده را با آرد بو داده مخلوط کنيد و کمي ديگر با هم تفت دهيد.

سپس حدود ۳/۴ ليوان شيره انگور را داخل آن ريخته و هم بزنيد تا کم کم به روغن و شيره بيفتد.

 

اگر کمی سفت است می توانيد ۱/۳ ليوان آب اضافه کنيد و بهم بزنيد و حرارت دهيد تا آب آن به خورد حلوا برود.

اکنون حلوای شما آماده است تزيين کنيد و سرو کنيد.

شيره انگور حالت سردی چغندر را خنثی می کند.

اگر اهل لبو باشيد اين حلوا بسيار زيبا و خوشمزه و زينت بخش ميز ميهمانی شماست.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي