خورش مخصوص پاستا (غذای ایتالیایی)
مواد لازم :
هویج قاچ شده | یک و نیم فنجان |
پیاز سفید خرد شده | یک فنجان |
پیاز قرمز خرد شده | یک عدد |
گوجه فرنگی قاچ شده | ۷ عدد |
کدوی سبز خرد شده | ۳ فنجان |
فلفل دلمه ای | یک عدد |
ریحان خرد شده | دو قاشق سوپ خوری |
سیر خرد شده | ۳ حبه |
فلفل ، شکر و نمک | از هر کدام یک پر |
آرد | یک قاشق سوپ خوری |
رب گوجه فرنگی | ۱۵۰ گرم |
پنیر پارمسان | نصف فنجان |
خامه رقیق | یک فنجان |
پاستا ورقه ای | ۲۵ گرم |
طرز تهیه :
هویج ، پیاز ، جعفری ، ریحان و سیر را به مدت ۱۵ دقیقه در روغن سرخ کنید . سپس در ظرف را ببندید تا به مدت ۱۵ دقیقه دیگر سرخ شوند . سپس گوجه فرنگی ، کدو ، فلفل سبز ، نمک ، فلفل و شکر را نیز به آن بیفزایید و به مدت ۴۵ دقیقه آن را سرخ کنید .
در یک ظرف جداگانه ، یک قاشق سوپ خوری کره را آب کرده ، آرد را به آن اضافه کنید ، خامه را نیز به آن افزوده و هم بزنید . رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود . مخلوط را به همراه پنیر به سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید . آن را روی پاستا که جداگانه پخته اید سرو کنید .
منبع : sooran.com