جدیدترین پژوهش ها درباره رابطه نوع تغذیه و عملکرد بهتر حافظه
برای همه داشتن هوش و آی کیو بالا و عملکرد بهتر حافظه دارای اهمیت است و همه در تلاش هستند که روش های داشتن هوش و حافظه بالا را طی کنند.
.
.
دکتر نوروزی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، افزود: در طی روز و از سنین خرد سالی میتوان با مصرف آجیل و مغزهای غیر شوری و دودی از غذاهای پرچرب و پر نمک به نحو چشمگیری دوران میانسالی و کهنسالی سالمتری را داشت.
ادامه داد: در جامعه کنونی با مصرف زیاد غذاهای آماده و محصولات شور بیماریهای قلبی و حتی سکتههای قلبی و مغزی افزایش یافته که اگر با آموزش به کودکان و نوجوانان جلوی امر حاضر گرفته نشود در آینده دچار مشکلات عدیدهای خواهیم شد.
.
وی تأکید کرد: خوردن غذاهای طبیعی در ۳ وعده غذایی و اجتناب از مصرف خوراکیهایی از قبیل چیپس ، پفک، آجیل شور و فست فودها و همچنین نوشیدنیهایی مانند کولاها میتوانند بطور چشمگیری از بیماریهای قلبی و نابودی سلولهای مغزی جلوگیر کرد.
همچنین توصیه کرد: با تهیه نان و پنیر همراه با مغزهای غیر شور میتوان به عنوان میان وعدهای مفید برای دانشآموزان و دانشجویان بهترین بازدهی جسمی و روحی را شاهد بود چرا که محققان در تحقیقات خود دریافتند که با رعایت رژیم غذایی افراد عملکرد حافظه و قوای مغزی و روحی قویتری نسبت به همسالان خود دارند.