تأثیر ژن ها در خیانت به شریک زندگی

تأثیر ژن ها در خیانت به شریک زندگی

تأثیر ژن ها در خیانت به شریک زندگی
تأثیر ژن ها در خیانت به شریک زندگی

دانشمندان استرالیایی در تحقیقات خود دریافتند، تغییرات در یک ژن خاص احتمال خیانت به شریک زندگی را افزایش می‌دهد.

محققان دانشگاه کوئینزلند یک ژن واحد را شناسایی کردند که تغییرات در این ژن، افراد را مستعد خیانت به همسر می‌کند؛ این تحقیق نشان می‌دهد که خیانت احتمالا از پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ به ارث می‌رسد.

ایزوله کردن ژن‌های خاص بسیار دشوار است، چراکه هزاران ژن بر رفتار انسان تأثیر می‌گذارند و اثر هر ژن منفرد بسیار محدود و کم است.

در این تحقیق، اطلاعات بیش از 7330 دوقلو در سنین 18 تا 49 سال مورد بررسی قرار گرفت؛ 9.8 درصد مردان و 6.4 درصد زنان در 12 ماه گذشته به همسر خود خیانت کرده بودند.

محققان تفاوت بین این دو نرخ را بین دوقلوهای همسان و غیرهمسان مورد مقایسه قرار دادند که نتایج نشان داد 63 درصد رفتارهای خیانت‌کارانه در مردان و 40 درصد این رفتارها در زنان ریشه ارثی دارند.

محققان همچنین دریافتند که زنان با تغییرات خاص در ژنی موسوم به AVPRIA، بیشتر مستعد بروز رفتارهای خیانت‌کارانه می‌شوند؛ این ژن در تولید هورمون وازوپرسین آرژنین که با تنظیم رفتارهای اجتماعی در ارتباط است، نقش دارد.

دکتر «برندان زیچ» سرپرست تیم تحقیقاتی تأکید کرد: آرایش ژنتیکی افراد بر وفاداری آنها به زندگی مشترک و پیشگیری از خیانت تأثیر می‌گذارد.

«زیچ» خاطر نشان کرد: شواهد تجربی درخصوص تأثیرات این ژن خاص (AVPRIA) بر خیانت زنان کشف نکردیم و برای تأیید یافته‌های اخیر، به تحقیقات بیشتری نیاز داریم.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه