استیک مرغ با سس قارچ

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 10 مهر

استیک مرغ با سس قارچ

استیک مرغ با سس قارچ, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم :
سینه مرغ =یک عدد
پیاز= یک عدد
آب لیمو =نصف پیمانه
نمک و فلفل

 

طرزتهیه:
سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به مدت دو تا سه ساعت در ظرفی به همراه پیاز خرد شده و نمک و فلفل و آبلیمو قرار دهید تا نرم و مزه دار شود. بعد از این مدت تابه را کمی چرب کرده و سینه ها را کبابی کنید.
مواد لازم برای سس قارچ
آرد یک ق س
قارچ خرد شده یک پ
خامه دو ق س
روغن دو ق س

آرد را کمی تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس قارج و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید تا هنگامی که قارچ ها و آرد سرخ شود. نمک و فلفل را بیافزایید و از روی حرارت برداشته و خامه را به سس اضافه و نوش جان کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي