در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود.
نان سنگك علاوه بر خوشمزگی، سبوسدار است و رژیمی. ماست خامهای جایگزین آنچوی و خیارشور جای كاپاریس را گرفته است.
اینگونه است که استیک بره با نان سرخ شده به یک غذای ساده و لذیذ ایرانی پسند تبدیل شده است.
مواد لازم برای 2 نفر:
- سینه مرغ : 2 عدد
- پیاز متوسط : یك عدد، رنده شده
- زعفران دمكرده 6 : قاشق غذاخوری
- روغن مایع 2 : قاشق غذاخوری
- آبلیمو : 4قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم
مواد لازم برای سس ماست:
- ماست خامهای : نیم پیمانه
- خیارشور متوسط : یك عدد، نگینی
- سس خردل : یك قاشق غذاخوری
- آبلیمو : 4قاشق غذاخوری
- نعناع ساطوری 2 : قاشق غذاخوری
- نان سنگك : نصف،خرد شده
روش تهیه:
1 – هر نصف سینه مرغ را كمی بكوبید تا ضخامتش یكنواخت شود.
آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمك و فلفل مخلوط كنید.
سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ كرده و حداقل 2 ساعت در مایه زعفران بخوابانید.
2 – روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و سینههای مرغ را 15 دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود.
مرغ را از تابه درآورده و كنار بگذارید.
3 – تكههای نان را در تابه سرخ كنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید.
4 – مرغ و تكههای نان را در ظرف كشیده و سس را روی آن داده و سرو كنید.
نکات:
-1 به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم میتوانید استفاده كنید.
اما به جای خواباندن در مایه آن را كباب كرده و 2 دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفرانبغلتانید.
-2 میتوانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشك استفاده كنید.
-3 میتوانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه كنید.