استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود.

نان سنگك علاوه بر خوشمزگی، سبوس‌دار است و رژیمی. ماست خامه‌ای جایگزین آنچوی و خیارشور جای كاپاریس را گرفته است.

اینگونه است که استیک بره با نان سرخ شده به یک غذای ساده و لذیذ ایرانی پسند تبدیل شده است.

استیك مرغ زعفرانی و نان سنگك

مواد لازم برای 2 نفر:

  • سینه مرغ : 2 عدد
  • پیاز متوسط : یك عدد، رنده شده
  • زعفران دم‌كرده 6 : قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 2 : قاشق غذاخوری
  • آبلیمو :   4قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم

مواد لازم برای سس ماست:

  • ماست خامه‌ای : نیم پیمانه
  • خیارشور متوسط : یك عدد، نگینی
  • سس خردل : یك قاشق غذاخوری
  • آبلیمو :   4قاشق غذاخوری
  • نعناع ساطوری 2 : قاشق غذاخوری
  • نان سنگك :  نصف،خرد شده

 

روش تهیه:

1 – هر نصف سینه مرغ را كمی بكوبید تا ضخامتش یكنواخت شود.

آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمك و فلفل مخلوط كنید.

سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ كرده و حداقل 2 ساعت در مایه زعفران بخوابانید.

2 – روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ كرده و سینه‌های مرغ را 15 دقیقه در آن سرخ كنید تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود.

مرغ را از تابه درآورده و كنار بگذارید.

3 – تكه‌‌های نان را در تابه سرخ كنید تا برشته شوند. ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشید.

4 – مرغ و تكه‌های نان را در ظرف كشیده و سس را روی آن داده و سرو كنید.

نکات:

-1 به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم می‌توانید استفاده كنید.

 اما به جای خواباندن در مایه آن را كباب كرده و 2 دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفرانبغلتانید.

-2 می‌توانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشك استفاده كنید.

-3 می‌توانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه كنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه