آموزش پخت کاپ کیک شکلاتی
ما در این مقاله روش پخت کاپ کیک شکلاتی را برای شما همراهان گرامی منتشر کرده ایم.
با استفاده از این دستورپخت میتوانید کاپ کیک شکلاتی درست کنید و روی آن را با خامه دلخواه یا هر خوراکی دیگری که دوست دارید تزئین کنید. این کاپ کیک با چای یا قهوه میان وعدهای خوشمزه و لذیذ محسوب میشود.
مواد لازم
آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
شکر ۱و ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- فر را روشن کنید و آن را در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
۲- کرهای که به دمای محیط رسیده با شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا کمی پف کند.
۳- تخممرغها را اضافه کرده و خوب هم بزنید. آرد را با بیکینگ پودر، پودر شکلات و نمک مخلوط و روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
۴- شیر و وانیل را به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب هم بزنید.
۵- داخل قالبهای کاپ کیک کپسول کاپ کیک قرار دهید و مایه کاپ کیک را تا نیمه داخل قالبها بریزید.
۶- قالبها را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید و اجازه دهید بپزد.
۷- کاپ کیکها را کنار بگذارید تا خنک شود؛ سپس از قالب درآورید و روی آنها را با خاک قند تزیین کنید.