آموزش پخت شیرینی پفکی گردویی

دنیای شیرینی ها نامحدود هست این روزها با روشها و البته ترفندهای مختلف میشه شیرینی های خوشمزه درست کرد.در این مطلب آموزش پخت شیرینی پفکی رو خدمتتون تهیه کردیم

آموزش پخت شیرینی پفکی گردویی

شیرینی پفکی گردوئی

زرده تخم مرغ 3 عدد  .  وانیل 1/4 قاشق چایخوری

خاک قند 1/4 پیمانه  .  گردو خرد شده 1 و 1/2 پیمانه

طرز تهیه: فر را روشن کنید و حرارت 175 درجه سانتی گراد را انتخاب کنید.

تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده ها را از هم جدا کنید. زرده ها را با خاک قند و وانیل خوب هم بزنید تا کشدار شوند، سپس گردو خرد شده را داخل آن بریزید و کاملا باهم مخلوط کنید. اگر مواد شل شدند، کمی گردو اضافه کنید تا کشدار باشند.

کاغذ شیرینی را کف سینی فر پهن کنید و سپس با قاشق از مواد شیرینی روی آن بریزید و سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه