آموزش مرحله به مرحله قرابیه پرتقالی خوشمزه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 18 دی

قرابیه یک نوع کلوچه سنتی خوشمزه با پخت آسان است که در واقع یکی از سوغاتی های تبریز یه شمار می رود. این کلوچه را می توانید خودتان در منزل تهیه کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید. در ادامه با آموزش مرحله به مرحله این قرابیه پرتقالی همراه ما باشید

آموزش مرحله به مرحله قرابیه پرتقالی خوشمزه

آموزش مرحله به مرحله قرابیه پرتقالی خوشمزه, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم:

  • آرد ۲ لیوان سرپر (لیوان دسته دار فرانسوی)
  • کره ۲۰۰گرم (به دمای محیط برسه)
  • پودر قند ۱ لیوان
  • نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • ماست ۳ ق.غ
  • بیکینگ پودر ۱ ق.غ
  • رنده پوست پرتقال نصف یک عدد

مواد میانی:

گردو خرد شده نصف لیوان
پودر دارچین ۱ ق.مربا خوری
عسل ۳ ق.غ

برای روی قرآبیه:

۱۲۰ گرم شکلات تلخ

طرز تهیه:

در کاسه ای گود تمام مواد را مخلوط کنید و خمیری که به دست نمیچسبد درست کنید و ورز دهید (زیاد ورز ندهیدکه به روغن بیفته)
از خمیر اندازه ی گردو‌ جدا کنید و با دست گرد کنید و کمی از وسط فشار دهید و مواد میانی را داخلش بریزید و و داخل سینی بچینید ،تمام خمیر را به این صورت شکل دهید.

آموزش مرحله به مرحله قرابیه پرتقالی خوشمزه, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه مواد میانی :

همه مواد باهم مخلوط شود.

دمای فر :

در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰درجه بمدت ۲۰دقیقه بپزید،(زیاد نپزید چون سفت میشه)
وقتی از فر خارج کردید و سرد شد داخل شکلات تلخ بن ماری شده بزنید و ۱۰دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود و روی قرابیه ها را تزیین کنید .

آموزش مرحله به مرحله قرابیه پرتقالی خوشمزه, پورتال خبری فرهنگی گهر

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي