آموزش درست کردن زیتون پرورده
- زیتون …. 1 کیلو
- مغز گردو چرخ کرده …. 250 گرم
- سیر …. 2 کله
- رب انار سفت …. 2 پیمانه
- گلپر در صورت تمایل …. مقداری
- دانه انار ترش در صورت تمایل …. یک پیمانه
طرز تهیه:
1 – گرده را چرخ کرده یا با دستگاه های غذا ساز خوب له نمایید .
2 – زیتون را از هسته جدا کرده اگر زیتون شور نیست کمی نمک به آن افزوده و به همراه سیر رنده شده و گردو و رب انار خوب با هم مخلوط کنید.
3 – برای عطر بیشتر میتوانید از کمی پودر گلپر نیز استفاده کنید که توصیه میشود.
4 – بعضی افراد دانه های انار را نیز لا به لای این مواد میریزند که باعث ترش تر شدن و البته زیبایی بیشتر زیتون پرورده میشود.
5 – مواد را پس از مخلوط شدن در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید تا مواد کاملا با هم مخلوط شده و عطر هم را بگیرند.