آموزش حرفه ای مزه دار کردن مرغ و از بین بردن بوی بد مرغ

مرغ بخاطر بوی بد و زخمی که قبل از پخت دارد باید به نحوی این بو را از بین برد در ادامه روشی جالب برای مزده دار کردن و از بین بردن این بو آموزش می دهیم که قطعا خوشتان خواهد آمدآموزش حرفه ای مزه دار کردن مرغ و از بین بردن بوی بد مرغ

 

بهترین روش برای مزه دار کردن مرغ چیست؟

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ با لیمو و زیتون :

سینه مرغ : 8 عدد
روغن زیتون : 3 قاشق سوپ خوری
لیمو : 2 عدد
پیاز : 2 عدد
سیر : 4 حبه
زیتون سبز : 1 پیمانه
آب مرغ : 2 پیمانه
آویشن : 1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز : 1/2 قاشق چایخوری

 

آموزش مزه دار کردن مرغ با زیتون و لیمو :

روی سینه های مرغ نمک و فلفل بریزید.
در یک ماهیتابۀ بزرگ، 2 قاشق سوپ خوری روغن را داغ کنید.
مرغ ها را در دو دسته داخل ماهیتابه بگذارید تا طلایی شوند (ابتدا سمتِ با پوست آن)، هر طرفِ آن حدود 3 دقیقه بماند.
مرغ ها را به یک ظرف منتقل کنید.
لیموها را از طول نصف کنید و در جهتِ دیگر، آن را به برش های باریکی تقسیم کنید.
اگر ماهیتابه خشک است، روغن باقیمانده را به آن اضافه کنید.
پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه بگذارید بماند تا نرم شوند اما طلایی نشوند.
برش های لیمو، زیتون، آب مرغ و 2 پیمانه آب هم به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیایند.
حال شعله را کم کنید تا 10 دقیقه آرام با هم بپزند.
مرغ را روی سبزیجات بگذارید و آب مرغ ها را نیز داخل ماهیتابه بریزید و روی آن آویشن و فلفل قرمز بپاشید.
روی آن را بپوشانید تا 15 دقیقه آرام بپزد و مرغ پخته شود.

 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه