آموزش تهیه شیرینی گردویی

آموزش تهیه شیرینی گردویی

شیرینی گردویی یکی از لذیذترین شیرین ها است و معمولا به عنوان شیرینی مخصوص عید از ان یاد می شود. در ادامه دستور تهیه شیرینی گردویی را می خوانید

آموزش تهیه شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی

مواد لازم برای شیرینی گردویی :

 شکلات شیری 100 گرم
 کره100 گرم
 پودر شکر 70 گرم
 تخم مرغ1 عدد
وانیل1/8 قاشق چایخوری
پودر گردو100 گرم
دارچین1 قاشق سوپخوری
آرد200 گرم
گردوبه میزان لازم

طرز تهیه شیرینی گردویی :

شکلات را خرد و بن ماری کنید و اجازه دهید تا سرد شود. کره + پودر شکر + تخم مرغ + وانیل را با همزن برقی 1 دقیقه بزنید. شکلات سرد شده + پودر گردو + دارچین را اضافه کنید و با لیسک کاملا مخلوط کنید و در مرحله آخر آرد را اضافه کنید.

به خمیر حدودا نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید و از مواد به اندازه ی گردو کوچک بردارید و در دست گلوله کنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی خمیرها نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید. در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.

منبع: گهر

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه