با توجه به اینکه در فصل انار و آب انارگیری هستیم، بسیاری از افراد اقدام به تهیه آب انار در منزل می کنند. گهر در این بخش برای شما عزیزان و به ویژه آن دسته از عزیزانی که قصد گرفتن آب انار دارند، آموزش روش سنتی گرفتن آب انار را شرح می دهد.
آموزش روش سنتی گرفتن آب انار
مواد لازم
انار 1 عدد
آب ۱ لیوان (۲۴۰ میلیلیتر)
شکر دلخواه
طرز تهیه:
1- اولین کار، بریدن انار است. سپس آن را در یک کاسه پر از آب فرو کنید.
2- انار را داخل آب کرده و شروع به دانه کردن کنید. دانهها تهنشین شده و پوستها و دانههای زرد و سفید بالای آب میمانند.
3- پوستها و دانههای نرسیده را جدا کنید.
4- آب کاسه را خالی کرده و دانههای انار را داخل مخلوط کن بریزید. مخلوط کن را روشن کنید تا دانه ها به خوبی ترکیده و مخلوط شوند.
5- روی یک کاسه، صافی قرار داده و مخلوط را از آن رد کرده و داخل کاسه بریزید. بعد با دست یا قاشق، پالپهای باقی مانده را از صافی رد کنید.
6- حالا باید به ازای ۱ و ۱/۲ لیوان آب انار، ۱/۳ لیوان شکر اضافه کنید تا آب انار شیرین شود.
7- آب را اضافه کرده و لذت ببرید!
نکات مهم:
لکه انار روی هر چیزی باقی میماند و از بین نمیرود. پس حین آب گیری، هیچوقت لباس روشن یا گرانقیمت نپوشید.
یک راه بهتر این است که بعد از مخلوط کردن، به جای صافی، مخلوط را از پارچه رد کنید. چون فقط آب انار خارج میشود، در این صورت نوشیدنی شیرینتر هم خواهد بود.
پس از اتمام کار دنبال دانه هایی که احیانا از دست تان در رقته اند بگردید تا جوراب و فرش و … را رنگی نکنند.