کیک پودینگ موکا

امتیاز دهید

مواد لازم :

 آرد یک پیمانه
پودر کاکائو یک پیمانه
 بکینگ پودر2 قاشق مرباخوری
 شکر سفید سه چهارم پیمانه
 شیر پرچربیک پیمانه
شکر قهوه ایسه چهارم پیمانه
کره بدون نمک آب شده و خنک شده115 گرم
نمکیک چهارم قاشق مرباخوری
تخم مرغ بزرگیک عدد
وانیلکمی
قهوه دم کردهسه چهارم پیمانه

کیک پودینگ موکا
طرز تهیه :
_ فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.*یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
_ آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود.

_ در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.
_ مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود.

_ مایه را در قالب بریزید و صاف کنید.
_ بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید.

_ قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد.
_ آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود.

منبع : khorasannews.com

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه