کلم و مبارزه با این نوع سرطان!
نتایج مطالعات محققان استرالیایی نشان می دهد سبزیجات خانواده کلم خطرسرطان کولون (روده بزرگ) را کاهش میدهند و به ویژه کلم بروکلی بدن را در برابر سرطان کولورکتال (روده بزرگ و مقعد) محافظت می کند.
به عقیده این محققان مصرف سبزیجات خانواده کلم تاثیر زیادی در کاهش خطرسرطان کولون دارد. در واقع مصرف این سبزیجات خطر ابتلا به این سرطان را به میزان 16 درصد کاهش میدهد. همچنین افرادی که کلم بروکلی بیشتری میخورند به میزان 20 درصد کمتر در معرض این سرطان قرار میگیرند.
نتایج این مطالعه در نشریه تغذیه و سرطان منتشر شده است.