مطالب پيشنهادي

طرز تهیه پنیر خانگی آسان + فیلم

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 18 می
بازديد : 1538

معمولا پنیر در وعده صبحانه به همراه گردو ، خیار و گوجه ، سبزی و … سرو می شود . اما شاید علاقه داشته باشید خودتان پنیر را در منزل تهیه کنید . در ادامه طرز تهیه پنیر خانگی آسان به همراه فیلم آموزشی آن برای شما کاربران گرامی منتشر کرده ایم.

طرز تهیه پنیر خانگی آسان + فیلم

طرز تهیه پنیر خانگی آسان + فیلم, جدید 99 -گهر

مواد لازم

  • شیر پر چرب : ۳ لیتر
  • سرکه ی سفید : ۹ قاشق سوپخوری (به جای سرکه می توانید از ماست به اندازه ۱۲ قاسق سوپخوری استفاده کنید)
  • نمک : حدود ۳ تا ۷ قاشق غذاخوری نمک (اختیاری است)

نکته : به ازای هر یک لیتر شیر ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری سرکه اضافه کنید.

****با این مقدار شیر ۵۲۰ گرم پنیر بدست می آید.

طرز تهیه پنیر خانگی

۱ – اول شیر را روی شعله بگذارید تا جوش آید به محضِ اینکه شیر شروع به جوشیدن کرد سرکه را اضافه کنید (زمانیکه سرکه را اضافه کردید شعله رو خاموش کنید)

۲ – بلافاصله سرکه را اضافه کنید شیر بریده بریده می شود به محض اینکه سرکه را اضافه کردید شیر را مخلوط کنید تا پنیر از آبِ پنیر جدا شود.

۳ – در این مرحله یک پارچه ی تمیز را طبقِ ویدئو داخل آبکش بگذارید و زیر آن یک ظرف بزرگ قرار دهید تا آب پنیر داخل آن ریخته شود ، سپس پنیر را از صافی یا پارچه رد کنید .

طرز تهیه پنیر خانگی آسان + فیلم, جدید 99 -گهر

۴ – آب جدا شده از پنیر را کنار بگذارید و  ظرف دیگر زیر آبکش بگذارید و حالا پارچه ای که حاویِ پنیر و داخل آبکش قرار دارد را خوب فشار و شکل دهید و پارچه را فشرده کنید و یک جسمِ سنگین یا (قابلمه را پر از آب کنید) و روی پنیر بگزارید به مدت نیم تا یک ساعت تا کاملا آبِ پنیر گرفته شود.

طرز تهیه پنیر خانگی آسان + فیلم, جدید 99 -گهر

۵ – سپس پنیر را از داخل پارچه خارج کنید و به قطعاتِ کوچکتر بُرِش دهید و چند ملاقه از آبِ پنیر را که به همراه چند قاشق نمک اضافه شده درونِ یک ظرفِ تمیزِ درب دار قرار دهید و حدود ۶ الی ۷ ساعت درون یخچال بگذارید.

سایر نکات :

پنیر خانگی روز اول یه مقدار ته مزه ی شیر دارد و تا کاملا شور شود کمی زمان میبرد ، پس اگر این طعم را دوست ندارید اجازه دهید پنیر حدودا ۱ تا ۱ روز و نیم داخل آب نمک داخل یخچال بماند بعد استفاده کنید .

طرز تهیه پنیر خانگی آسان + فیلم, جدید 99 -گهر

مدت نگهداری پنیر خانگی

پنیر خانگی نهایتا تا یک هفته داخل یخچال قابل نگهداری است .

نکته : 

به جای سرکه ی سفید میتوانید از ماست استفاده کنید. اگر خواستید با ماست درست کنید به ازای هر یک لیتر شیر ۴ قاشق سوپخوری ماست استفاده کنید و شعله را خاموش نکنید حدود ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا شیر بریده بریده شود بعد از صافی رد کنید.

 

فیلم آموزش درست کردن پنیر خانگی

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي