ایسنا: متخصصان تاکید میکنند مهم است که مواد خوراکی قبل از مصرف شسته شوند حتی میوهها و یا سبزیجاتی که پوست گرفته میشوند. پوست کندن میوهها یا سبزیجات میتواند میکروبها را از لایه بیرونی پوست به بخشهای درونی که شما آن را میل میکنید پخش کند.
طبق گزارش سایت سلامت غذا، این پیشنهادات برای تمیز کردن محصولات قبل از میل کردن آن توصیه میشود:
– اگرروی میوه بخشهایی را میبینید که آسیب دیده و یا حالت له شده دارند آن مناطق را ببرید.
– برای شستشوی میوهها و سبزیجات از آب استفاده کنید، برای شستن آنها ازهیچ گونه مواد شوینده، سفید کننده و یا دیگر مواد شوینده تجاری استفاده نکنید.
– برای شستشوی میوههایی نظیر خیار و یا خربزه از برس برای تمییز کردن آنها استفاده کنید و محکم آنها را برس بزنید.
– از یک حوله کاغذی پاک برای خشک کردن این مواد شسته شده استفاده کنید.
گردآوری: گروه سلامت گهر