X بستن تبلیغات
آپلود عکس
مطالب پيشنهادي

معرفی همه روش های مهاجرت به کانادا

دسته بندي : اجتماعی,اخبار
تاريخ : ۲۰ تیر
بازديد : 49

کانادا یکی از کشورهایی است که به خاطر شرایط خوبی که دارد، اولین گزینه افرادی است که قصد مهاجرت دارد. برای رفتن به کانادا روش های مختلفی وجود دارد. برای آشنایی با روش های مهاجرت به کانادا این بخش گهر را بخوانید. در ادامه مطالبی در مورد کانادا و مهاجرت به کانادا می خوانید.

معرفی همه روش های مهاجرت به کانادا

www.gahar .ir 21.04.98 5 معرفی همه روش های مهاجرت به کانادا

روش های مهاجرت به کانادا

مهاجرت از طریق اخذ پیشنهاد کار: مهندسی عمران، معماری، مکانیک، برق و کامپیوتر و همچنین تکنسین های فنی، مشاغل مهارتی نظیر جوشکاری، تعمیرات، لوله کشی، کاشی کاری، آشپزی، کشاورزی و … می توانند از طریق این روش در کمتر از یک سال و با دانش ابتدایی زبان، برای خود و خانوادشان اقامت دایم کانادا را دریافت نمایند.

مهاجرت به کانادا از روش حرفه و تخصص فدرال

Federal Skilled Worker – مهاجرت به کانادا ویژه افراد تحصیل کرده با سابقه کار بیش از یک سال و دانش زبان.

مهاجرت به کانادا از روش حرفه و تخصص کبک

Quebec Skilled Worker – مهاجرت به استان کبک در کانادا ویژه افراد تحصیل کرده با سابقه کار بیش از شش ماه و برای برخی از رشته ها بدون نیاز به دانش زبان انگلیسی و فرانسه.

مهاجرت به کانادا از روش تخصصی نووااسکوشیا

Nova Scotia Skilled Worker – مهاجرت ویژه افراد تحصیل کرده با سابقه کار بیش از یکسال بدون نیاز به داشتن پیشنهاد کار از کارفرمایی در کانادا. (این روش مهاجرتی در تاریخ ۱۷ دسامبر ۲۰۱۵ تکمیل ظرفیت شده است و اوایل سال ۲۰۱۶ مجددا باز گشایی خواهد شد.)

مهاجرت به کانادا از روش سرمایه گذاری کبک

Quebec Investor – مهاجرت به کانادا ویژه مدیران و کارفرمایان با سرمایه بیش از ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا

مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی فدرال

Federal Self-Employed – ویژه مترجمان، گرافیست ها، هنرمندان، نویسندگان و بسیاری از مشاغل دیگر بدون نیاز به دانش زبان

مهاجرت به کانادا از روش کارآفرینی کبک – (ظرفیت این روش برای سال ۲۰۱۵ تکمیل شده است)

Quebec Entrepreneur – روش مهاجرتی ویژه کارفرمایان و صاحبان بیزینس با دارایی بیش از ۳۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا

بخوانید :   ازدواج نماینده سابق اردبیل با یک زن ترکیه ای / عکس

مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی کبک – (ظرفیت این روش برای سال ۲۰۱۵ تکمیل شده است)

Quebec Self-Employed – ویژه افراد تحصیل کرده و یا بیزینس های کوچک که فقط توسط شخص متقاضی اداره می گردد

مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی

Family Sponsorship – ویژه افرادی که خویشاوند نزدیک در کانادا دارند و یا همسرشان دارای اقامت کانادا می باشد

روش اخذ ویزای کانادا

روادید گردشگری یا با به عبارتی ویزای توریستی یکی از متداول‌ترین روش‌های رایج برای سفر و بازدید از کشورهای مختلف در بازه‌های زمانی کوتاه مدت است. کانادا نیز یکی از کشورهایی است که به دلیل شرایط اجتماعی و اقتصادی در زمره مقصدهای گردشگران و البته مهاجران قرار دارد. البته با توجه به میزان بالای تقاضا برای سفر به این کشور، مقررات بسیار محکمی از سوی دولت این کشور برای ورود شهروندان خارجی به این کشور وضع شده است؛ ولی در صورت آشنایی با شرایط، مراحل و مدارک مورد نیاز می‌توان ویزای این کشور را نیز دریافت کرد.

نکته قابل توجه اینکه در حال حاضر، به علت تعطیلی سفارت کانادا در ایران، کلیه فعالیت‌های این سفارت به حالت تعلیق درآمده و شهروندان ایرانی برای دریافت روادید می‌توانند از طریق نمایندگان قانونی یا شخصا به سفارت کانادا در کشورهای همسایه از جمله سفارت کانادا واقع در آنکارا، پایتخت ترکیه، مراجعه و مراحل قانونی دریافت ویزا را طی کنند. البته با توجه به اینکه مراجعه حضوری به سفارتخانه‌های کانادا در کشورهای همجوار اتلاف هزینه و زمان را در بردارد، بنابراین ثبت نام و دریافت آنلاین ویزا معقول‌ترین و کم هزینه‌ترین و نیز سریع‌ترین راه ممکن به نظر می‌رسد.

انواع ویزای توریستی کانادا

۱) ویزای یکبار ورود (Single Entry)

۲) ویزای چندبار ورود (Multiple Entry)

شرایط کلی برای شهروندان ایرانی متقاضی ویزای کانادا

شهروندان ایرانی متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا باید در کلیه موارد ذیل اطمینان خاطر افسر اداره مهاجرت را جلب نمایند؛

  • تضمین خروج از خاک کانادا پس از اتمام مهلت ویزا
  • ارائه تضمین مالی به منظور تامین کلیه مخارج در طول مدت اقامت در خاک کانادا
  • ارائه تعهد مبنی بر عدم اشتغال یا تحصیل در مدت اقامت
  • عدم ایجاد خطر امنیتی برای دولت و شهروندان کانادا
  • عدم سوء پیشینه کیفری
  • ارائه گواهی سلامت
  • ارائه کلیه مدارک درخواستی از جانب افسر اداره مهاجرت
بخوانید :   اخاذی 3 میلیاردی منشی خانم از مدیر شرکت

ابزارهای لازم برای درخواست ویزای آنلاین

  • گواهی‌نامه دارای اعتبار
  • پست الکترونیک (ایمیل)
  • دسترسی به اسکنر یا دوربین برای تهیه کپی دیجیتال از مدارک و بارگذاری آن‌ها
  • کارت اعتباری یا کارت پرداخت معتبر مانند ویزا (Visa)، مستر کارد (MasterCard) یا امریکن اکسپرس (American Express) جهت پرداخت هزینه درخواست ویزا بصورت آنلاین

مراحل درخواست ویزا

چنانچه برای تحصیل، کار، گردش یا ملاقات بستگان خود قصد سفر به کانادا را دارید، برای دریافت ویزا ابتدا باید به سایت ویزای الکترونیک کانادا مراجعه کرده و فرم مربوطه را کامل و دقیق پر کنید. انجام این کار تنها چند دقیقه طول خواهد کشید. از جمله اطلاعات مهم درخواست شده در فرم می‌توان به کشور صادر کننده گذرنامه متقاضی، ملیت متقاضی، شماره گذرنامه، مشخصات کامل متقاضی (نام، تاریخ تولد، محل تولد و تاریخ صدور گذرنامه). سایر اطلاعات نیز مربوط به ویژگی‌های ظاهری، تمکن مالی و اطلاعات سفر است.

پس از تکمیل، پرداخت هزینه و ارسال فرم باید باید ایمیل خود را مرتب چک کنید؛ زیرا چند دقیقه پس از ارسال فرم ایمیلی از طرف اداره مهاجرت کانادا برای شما ارسال می‌شود.

برای اطلاع از وضعیت درخواستتان نیز کافی است تا با شماره و مشخصات گذرنامه وارد سایت شوید.

نکته‌ها

در زمان تکمیل فرم بهتر است تا زمان سفر خود را ذکر کنید.

در صورت سفر با فرزندان، ثبت مشخصات کودکان نیز در این سیستم ضروری است؛ البته امکان ثبت نام کلیه اعضای خانواده بصورت یکجا نیز وجود دارد.

مدت و اعتبار ویزا

ویزای الکترونیک از زمان صدور تا مدت ۵ سال دارای اعتبار است مگر در یکی از موقعیت‌های زیر:

الف) اتمام اعتبار گذرنامه متقاضی

بخوانید :   هزینه ثبت نام کارت سوخت

ب) لغو اعتبار صدور ویزای الکترونیک

ج) تعلیق سیستم فعلی و استفاده از سیستم جدید برای ثبت نام و صدور ویزا

مدارک لازم برای صدور ویزای حضوری کانادا

  • تکمیل فرم درخواست (برای دریافت این فرم‌ها می‌توان به وب‌سایت اداره مهاجرت کانادا مراجعه کرد).
  • گدرنامه دارای اعتبار (حداقل ۶ ماه)
  • دو قطعه عکس پرسنلی پشت نویسی شده (نام و سال تولد)
  • سند تمکن مالی مانند پرینت کارکرد حساب بانکی جهت تضمین تامین مخارج در طول مدت اقامت و هزینه بازگشت به ایران

نکته‌ها

  • همراهان فرد متقاضی مانند همسر و فرزندان ملزم به تکمیل فرم تقاضای مجزا نیستند؛ ولی، کلیه مشخصات آن‌ها باید در لیست اصلی درج شود.
  • در صورت نیاز به آزمایش‌های پزشکی سه ماه به زمان بررسی و صدور ویزا افزوده می‌شود.
  • هزینه صدور ویزا غیر قابل استرداد بوده و می‌تواند بصورت ریالی از طریق بانک تجارت پرداخت شود.
  • در صورت نیاز و هرگونه مشکلی در زمان حضور در کانادا شهروندان ایرانی می‌توانند به سفارت ایران در اتاوا و انتاریو مراجعه کنند.
  • از تاریخ اول دسامبر سال ۲۰۱۱، والدین، پدربزرگ و مادربزرگ شهروندان کانادا می‌توانند از «سوپر ویزا» برای سفر به کانادا استفاده کنند. این ویزا تا دو سال دارای اعتبار بوده و این افراد می‌توانند بدون نیاز به درخواست مجدد ویزا، تا پایان اعتبار آن بارها به کانادا سفر کنند.
  • حداکثر مدت اقامت با ویزای توریستی در کانادا مدت ۶ ماه است.
  • از تاریخ ۱۱ دسامبر سال ۲۰۱۳، کلیه شهروندان ایرانی متقاضی ویزا ملزم به ارائه داده‌های بیومتریک از قبیل عکس و اثر انگشت هستند.
  • همچنین، با توجه به زمان‌بر بودن مراحل صدور ویزا توصیه می‌شود تا متقاضیان حداقل یک ماه پیش از موعد خروج (زمان سفر) اقدام به ارائه درخواست خود به همراه مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا کنند.

نشانی سفارت کانادا در تهران

در حال حاضر، این سفارت تعطیل است.

نشانى : تهران ، خیابان استاد مطهری، خیابان شهید سرافراز، پلاک ۵۷

تلفن: ۸۱۵۲-۰۲۱

نمابر: ۸۸۷۵۷۰۵۴

صندوق‌پستى : ۴۶۴۷-۱۱۱۵۵

کدپستى : ۱۵۸۶۸

وب‌سایت: http://www.iran.gc.ca

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي