مرگ زودرس با خوردن سیب زمینی سرخ شده

اگر به فکر سلامتی خود هستید این مقاله را از دست ندهید ! بر اساس یک مطالعه جدید خوردن سیب زمینی سرخ شده با افزایش خطر مرگ زودرس همراه است. در ادامه عوارض سیب زمینی سرخ شده را برای شما کاربران گرامی شرح داده ایم.

مرگ زودرس با خوردن سیب زمینی سرخ شده

مرگ زودرس با خوردن سیب زمینی سرخ شده, پورتال خبری فرهنگی گهر

محققان به بررسی 4،440 نفر در سنین 45-79 سال پرداختند و دریافتند که بیش از هشت سال ، کسانی که سیب زمینی سرخ شده یا چیپس سیب زمینی را دو یا چند بار در هفته می خورند ، خطر مرگ زودرس را دو برابر بیشتر از کسانی که نمی خورند دارند.

مرگ زودرس با خوردن سیب زمینی سرخ شده, پورتال خبری فرهنگی گهر

عوارض خوردن سیب زمینی 

CNN گزارش داد كه سیب زمینی سرخ شده نخورید.

این مطالعه در ژورنال آمریکایی Clinical Nutrition ارتباط مستقیمی بین خوردن سیب زمینی سرخ شده و مرگ زودرس نشان نمی دهد ، اما “ما معتقدیم روغن پخت و پز ، غنی از چربی ترانس ، یک عامل مهم در توضیح مرگ و میر در کسانی است که بیشتر سیب زمینی می خورند .

به گزارش CNN ، چربی ترانس باعث افزایش سطح کلسترول LDL “بد” در خون می شود که می تواند منجر به بیماری قلبی شود.

این مطالعه به مردم هشدار میدهد که خوردن سیب زمینی سرخ شده “می تواند یک عامل مهم خطر مرگ و میر باشد. بنابراین ، مصرف آن باید به شدت محدود شود.”

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه