مطالب پيشنهادي

مرگ زودرس با خوردن سیب زمینی سرخ شده

تاريخ : ۲۳ آبان
بازديد : 336

اگر به فکر سلامتی خود هستید این مقاله را از دست ندهید ! بر اساس یک مطالعه جدید خوردن سیب زمینی سرخ شده با افزایش خطر مرگ زودرس همراه است. در ادامه عوارض سیب زمینی سرخ شده را برای شما کاربران گرامی شرح داده ایم.

مرگ زودرس با خوردن سیب زمینی سرخ شده

184551 Gahar ir مرگ زودرس با خوردن سیب زمینی سرخ شده

محققان به بررسی ۴،۴۴۰ نفر در سنین ۴۵-۷۹ سال پرداختند و دریافتند که بیش از هشت سال ، کسانی که سیب زمینی سرخ شده یا چیپس سیب زمینی را دو یا چند بار در هفته می خورند ، خطر مرگ زودرس را دو برابر بیشتر از کسانی که نمی خورند دارند.

065897 Gahar ir مرگ زودرس با خوردن سیب زمینی سرخ شده

عوارض خوردن سیب زمینی 

CNN گزارش داد که سیب زمینی سرخ شده نخورید.

این مطالعه در ژورنال آمریکایی Clinical Nutrition ارتباط مستقیمی بین خوردن سیب زمینی سرخ شده و مرگ زودرس نشان نمی دهد ، اما “ما معتقدیم روغن پخت و پز ، غنی از چربی ترانس ، یک عامل مهم در توضیح مرگ و میر در کسانی است که بیشتر سیب زمینی می خورند .

به گزارش CNN ، چربی ترانس باعث افزایش سطح کلسترول LDL “بد” در خون می شود که می تواند منجر به بیماری قلبی شود.

این مطالعه به مردم هشدار میدهد که خوردن سیب زمینی سرخ شده “می تواند یک عامل مهم خطر مرگ و میر باشد. بنابراین ، مصرف آن باید به شدت محدود شود.”

بخوانید :   ورزش های دوران بارداری که خوب است انجام دهید

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي