مطالب پيشنهادي

با فواید و مضرات خرمالو آشنا شوید

دسته بندي : تغذیه,سلامت
تاريخ : ۵ مهر
بازديد : 1141

خرمالو یکی از بهترین میوه های پاییزی به شمار می رود که سرشار از ویتامین های ضروری بدن است و همچنین میتوان به خواص درمانی فراوان آن نیز اشاره کرد اما مصرف این میوه برای عده ای از افراد مضر میباشد. در ادامه با فواید و مضرات خرمالو آشنا می شوید

فواید و مضرات خرمالو 

238167 Gahar ir با فواید و مضرات خرمالو آشنا شوید

گیاه این میوه گلدار دو لپه‌ای است که حدود ۴۵۰_۵۰۰ گونه درخت همیشه سبز دارد، خرمالو مختص به مناطق گرمسیر کشور است و فروش خوبی هم به علت تقویت سیستم ایمنی بدن از سوی کاسبان دارد. خرمالو برخلاف باور عموم  کالری بسیار پایینی دارد.

ترکیبات خرمالو را بشناسید 

خرمالو دارای ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین B، فیبر، منگنز، مس، منیزیم، پتاسیم و فسفر است. از جمله ترکیبات ارگانیک این میوه می‌توان به کاتچین، گالاکتاچین، اسید بوتولینیک و کاروتنوئیدی اشاره کرد. خرمالو دارای ۶۰ تا ۷۰ کیلو کالری انرژی، ۷۵.۵ گرم آب، ۵.۹ گرم فیبر، ۲۳ گرم قند، ۷.۶ میلی گرم ویتامین ث، ۲۱۰ میلی گرم پتاسیم، ۱۱ میلی گرم منیزیم و ۰.۱۵ میلی گرم آهن است.

بخوانید :   عوارض قرص پروپرانولول

خواص خرمالو که باید به آن توجه کرد

۱ – جلوگیری از ابتلا به سرطان: وجود آنتی اکسیدان‌ها در این میوه موجب جلوگیری از ابتلا به سرطان می‌شود.

۲ – کنترل قند خون: به علت تنظیم سطح قند خون برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مناسب است.

۳ – سلامت ریه

۴ – حفظ سلامت قلب: پایین آوردن میزان کلسترول بد خون موجب جلوگیری از خطر حمله قلبی می‌شود.

۵ – بالا بردن قوه بینایی: به علت وجود ویتامین A مصرف خرمالو موجب تقویت قوه بینایی خواهد شد.

۶ – از بین رفتن خستگی: وجود پتاسیم فراوان در خرمالو موجب از بین رفتن خستگی می‌شود.

۷ – کنترل فشار خون

۸ – درمان آسم: مصرف این میوه همراه با یک قاشق غذاخوری عسل در درمان آسم و سرفه خلطی تاثیر می‌گذارد.

بخوانید :   خطرات استفاده بیش از حد از ژل های الکلی

۹ – جلوگیری از ابتلا به سرما خوردگی و آنفولانزا: وجود ویتامین C در خرمالو باعث تقویت بدن و در نتیجه جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا می‌شود.

۱۰ – درمان زخم معده: فیبر موجود در خرمالو موجب درمان زخم معده می‌شود.

**بر اساس گفته متخصصان مصرف این میوه در دوران بارداری و شیردهی مفید است اما استفاده مداوم و فراوان از خرمالو در دوره بارداری موجب اضافه وزن زیادی می‌شود و سلامت مادر و جنین را به خطر می‌اندازد.

***تذکر : افراد دارای فشار خون پایین در مصرف میوه خرمالو مدارا کنند؛ چرا که مصرف مداوم این میوه موجب کاهش ناگهانی فشار خون می‌شود.

مصرف خرمالوی گس موجب یبوست در برخی افراد می‌شود همچنین  استفاده از خرمالوی کال  هم در مواردی آلرژی به دنبال دارد علاوه بر آن مصرف مداوم و فراوان این میوه موجب پوسیدگی دندان‌ها خواهد شد.

189301 Gahar ir با فواید و مضرات خرمالو آشنا شوید

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي