مطالب پيشنهادي

فناوری برچسب مواد خوراکی

تاريخ : 4 اکتبر
بازديد : 860

فناوری برچسب مواد خوراکی

فناوری برچسب مواد خوراکی, جدید 1400 -گهر

بانک جهانی مقدار محصولات غذایی را که هر سال به دور ریخته می شود، «شرم آور» خوانده است.

برآورد شده که فقط در انگلیس این مقدار به ۱۵ میلیون تن می رسد.

 

«اسلووِگا پاکستِیت» که برنده جایزه طراحی «جیمز دایسون» شده است در باره این برچسب گفت: این یک برچسب با واکنش بیولوژیکی است که تاریخ انقضا را با توجه به وضعیت مواد غذایی داخل بسته به روز می کند.

 

وی ادامه داد:یک لایه ژلاتین را روی یک سطح زبر زدم چراکه ژلاتین یک ماده طبیعی است و مانند مواد غذایی و به همان سرعت فاسد می شود و چون در ابتدای کار، ژلاتین جامد است، شما زبری سطح را احساس نمی کنید و ژلاتین این خاصیت را دارد که وقتی به طور کامل خراب شد، به یک مایع تبدیل می شود.

 

در این صورت شما برجستگی های زیر آن را احساس می کنید و این نشان می دهد که دیگر غذا برای خوردن خوب نیست.

 

این برچسب، مانند مواد غذایی و با همان سرعت تجزیه می شود و بنا به غلظت ژلاتین، می توان آن را برای هر غذایی استفاده کرد.

اخبار علمی – ایرنا

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي