مطالب پيشنهادي

غذاهای ضدآلرژی را می شناسید؟

دسته بندي : تغذیه,سلامت
تاريخ : ۱۰ آذر
بازديد : 647

زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل سیاه و قرمز در پیشگیری از بروز حساسیت موثرند. این موادغذایی موجب ترشح یک آنتی بادی به نام  ایمونوگلوبولین  A شده و از بروزواکنش های آلرژیک جلوگیری می کنند.

13410061204145216236208132436822915970214172 غذاهای ضدآلرژی را می شناسید؟

مواد حساسیت زا یا آلرژن به اشکال مختلف و از راه های متفاوت همچون گرد و خاک از راه دستگاه تنفس، غذاها از راه دستگاه گوارش، داروهای مختلف از راه تزریق و یا گوارش و مواد آرایشی از راه پوست می توانند وارد بدن شوند. سیستم ایمنی برای مقابله با عوامل خارجی ماده ای به نام هیستامین تولید می کند که سبب بروز علایم حساسیت از جمله خارش و آب ریزش بینی و چشم، خارش گلو و سرفه، عطسه، تنگی نفس، کهیر و التهابات پوستی می شود.

بخوانید :   مواد غذایی مفید برای درمان سرماخوردگی

اگر واکنش آلرژیک به صورت شدید بروز کند به آن شوک آنافیلاکتیک می گویند که می تواند حتی با خطر مرگ همراه باشد.

پیشگیری از مواجهه با آلرژن ها، اصلاح تغذیه، تزریق واکسن، استفاده از داروهای آنتی هیستامین و مصرف برخی ویتامین ها از جمله ویتامین C  که ترشح آنتی هیستامین را کاهش می دهد، از روش های کنترل واکنش های آلرژیک به شمار می روند.

 

منبع: سیمرغ

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي
تخفیفهای امروز دیجی کالاخـریـد
+