عکس شیرینی صدفی + طرز تهیه

شیرینی صدفی یکی از شیرینی های بسیار محبوب و خوش طعم محسوب می گردد. این شیرینی دارای طرفداران بسیاری است و استفاده از آن معمولا به دلیل داشتن طعم ویژه در تمامی ایام سال صورت می گیرد. نحوه آماده سازی و پخت این شیرینی خوش مزه در این متن به صورت کامل درج گردیده است. طعم این شیرینی می تواند شبیه به طعم زولبیا باشد و شیرینی آن نیز برای هر گروه از افراد مناسب خواهد بود. البته نحوه آماده سازی و مواد اولیه نیز در این بین دارای اهمیت خواهد بود.

تماشای عکس شیرینی صدفی

عکس شیرینی صدفی + طرز تهیه
شیرینی صدفی

طرز تهیه شیرینی صدفی بصورت کامل

مواد لازم برای تهیه شیرینی صدفی 

  • تخم مرغ: 1 عددشیر: 3/4 پیمانهماست: 3/4 پیمانه

    روغن مایع: 3/4 پیمانه

    سرکه : 1 قاشق غذا خوری

    بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری

    ارد به مقدار لازم تقریبا 4-5 پیمانه

    گردو : ریز خرد شده 1 پیمانه

    نشاسته

    کره اب شده : 113 گرم

برای شربت شیرینی صدفی 

3 پیمانه شکر
3 پیمانه اب

طرز تهیه شیرینی صدفی  

برای شربت شکر و آب رو بزارید روی گاز تا بجوش بیاد و کمی غلیظ بشه بعد 1 قاشق آب لیمو ترش تازه بریزید توش و از روی حرارت بردارید.
تخم مرغ و شیر و ماست رو هم بزنید سرکه و روغن مایع رو اضافه کنید و ارد رو به همراه بکینگ پودر کم کم مخلوط مواد کنید اگر خمیر چسبناک بود مقدار کمی آرد اضافه کنید.

خمیر رو ورز بدید تا یکدست بشه.

حالا خمیر رو به تکه های کوچیک تقسیم کنید . گوله هایی اندازه نارنگی جدا کنید تقریبا 13-14 تا گوله خمیر میشه.

روی میز رو نشاسته بپاشید و خمیر ها رو دونه دونه با کمک وردنه به اندازه یک بشقاب باز کنید .

حتما از نشاسته استفاده کنید چون نشاسته هست که باعث میشه خمیر این شیرینی لایه لایه در بیاد.

بعد از باز کردن هر خمیر اونها رو روی هم قرار بدید لابه لای هر خمیر مقدار خیلی کمی نشاسته بپاشید و با دست پخش کنید ( زیاد نریزید).

بعد از اتمام همه خمیر . همه خمیرهایی رو که روی هم چیده بودید رو با کمک وردنه دوباره نازک باز کنید تا یک خمیر گرد و بزرگ بدست بیاد.

حالا خمیر رو از یک طرف شروع کنید و رول کنید و بعد با کمک یک چاقوی تیز و سر صاف ( دندانه دار نباشه)

برش بزنید برشهایی به سایز یک سانتی اگر ضخیم درست کنید شیرینی هاتون خوب در نمیاد سعی کنید نازک برش بدید.

بعد هر برش رو بزارید کف دستتون و با دست دیگه کمی فشارش بدید و داخلش گردو خرد شده بزارید.

لبه های خمیر رو به هم برسونید و داخل سینی بچینید.

بعد از تموم شدم همه خمیر ها روی خمیرها رو کره اب شده بزنید .

سعی کنید خساست به خرج ندید در مورد کره چوون باعث میشه شیرینی تردتر و رنگش طلایی تر بشه و اینکه باعث لایه لایه شدن شیرینی میشه.

بعد سینی رو داخل فر که از قبل روی 350 درجه فارنهایت روشن کرده بودید بزارید به مدت 20-30 دقیقه.

بعد از پخت همین که شیرینی صدفی را از فر در اوردید بیرون شربت رو روی شیرینی ها بریزید.

شربت باید خنک و شیرینی ها داغ داغ باشن.

نکاتی مهم در زمان پخت شیرینی

میتونید داخل شربت از زعفران – دارچین یا حل و یا هر چی که دوست داشتید استفاده کنید.
من زعفران استفاده کردم . ( میتونید ساده هم درست کنید)

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه