مطالب پيشنهادي

طرز تهیه پیش غذای سس ریحان

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 4 آگوست
بازديد : 775

طرز تهیه پیش غذای سس ریحان

طرز تهیه پیش غذای سس ریحان, جدید 1400 -گهر

مورد مصرف : پیش غذا
مناسب فصل : همه فصول
آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای ۳ نفر :

 روغن زیتون  ۱/۲ لیوان
 سرکه سیب ۱/۳ لیوان
 روغن کنجد به میزان لازم
 آویشن به میزان لازم
 پودر زیره  نصف قاشق چای خوری
 پودر زنجبیل به میزان لازم
 شکر  نصف قاشق چای خوری
آبلیمو  ۳ قاشق چای خوری
 کنجد ۱ قاشق چای خوری
گیاه کاکوتی ۵ عدد برگچه
* برگ ریحان ۵ یا ۶ عدد
* سیر تازه ۴ عدد
تربچه کوچک ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

* گیاه کاکوتی ۵ عدد برگچه، در صورت نبود عرق کاکوتی  ۱٫۳لیوان
* سیر تازه ۴ عدد ،در صورت تازه نبودن پودر سیر ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :
طرز تهیه سس ریحان ، این سس یک سس ابتکاریه. خانواده بینهایت لذت بردن.درست کردنش خیلی راحته . سس ریحان برای چاقها علاوه بر اینکه مضر نیست مفید هم هست.

تمام مواد را درون میکساتور میکس کرده و سس ریحان رو به عنوان سسی بسیار خوشمزه با هر نوع سالاد میتوان سرو کرد.

* با کاهو ژاپنی وجوانه گندم کمی گوجه فرنگی و فلفل دلمه رنگی و هویچ برای تزیین سالاد بی نظیر میشه.

 منبع : beryooni.com

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي