Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

طرز پخت کلم پلو

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۳ شهریور
بازديد : 858

موادلازم:
برنج :۴لیوان
کلم برگ:۱عدد متوسط خرد شده و سرخ شده
کلم سر:۴-۳ عدد خلال کرده و سرخ شده
گوشت چرخ کرده :۴۰۰ گرم
سبزی کلم پلو(ترخان-ریحان و شوید خشک)
پیاز:۱ عدد متوسط رنده شده
آرد نخودچی:۳ قاشق غذا خوری
رب گوجه : ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو :۱ قاشق غذا خوری
روغن: در حد لازم
زردچوبه :مقداری
فلفل سیاه: مقداری
پودر لیمو عمانی و نمک :مقداری

kalam polo طرز پخت کلم پلو
طرز تهیه:
کلم ها را که خرد کرده و سرخ کرده ایم با کمی فلفل و نمک و پودر لیمو عمانی و رب گوجه و آب لیمو مخلوط می کنیم و دوباره ۲-۱ دقیقه سرخ می کنیم.این مواد را کنار می گذاریم.مقداری آب در قابلمه می ریزیم و به آن ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق زردچوبه اضافه می کنیم آن را روی شعله می گذاریم و وقتی جوش آمد برنج را داخل آن می ریزیم.سپس برنج را صاف می کنیم و برای دم کردن آن یک ردیف برنج می ریزیم و یک ردیف از مواد و سبزی.بعد کمی برنج را هم می زنیم تا مواد با برنج مخلوط شوند و می گذاریم تا دم بکشد.در جای دیگر گوشت چرخ کرده و پیاز و آرد نخودچی و کمی زرد چوبه و نمک را با هم مخلوط می کنیم و ورز می دهیم سپس آن را به صورت کوفته ریزه در آورده و سرخ می کنیم.بعد از دم کشیدن برنج کوفته ریزه ها را روی برنج می ریزیم .

بخوانید :   اموزش روابط عاشقانه تصویری

 

 

 

منبع: آشپز آنلاین

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي