طرز پخت دمپختک

امتیاز دهید

دمپختکدم پختک – یک غذای فوق العاده که کمتر کسی هست که از این غذای ساده خوشش نیاید. خیلی ها برای این غذا سر و دست میشکنند : ) با ما همراه باشید با آموزش پخت دم پختک اصیل ایرانی

طرز پخت دمپختک

مواد لازم:

لپه باقالای زرد یک پیمانه

برنج دو پیمانه

زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده در صورت تمایل

پیاز یک عدد

کره 50 گرم

طرز تهیه:

۱- پیاز را به همراه زردچوبه تفت میدهیم و وقتی سرخ شد باقالی ها را به آن اضافه میکنیم

نکته: باقالی زرد را از قبل خیس میکنیم (۱ ساعت)

طرز پخت دمپختک

۲-پس از ۵ دقیقه تفت باقالی ها ۳ پیمانه آب اضافه میکنیم

۳-وقتی باقالی ها پخت برنج و نمک وکره را به مواد اضافه میکنیم

طرز پخت دمپختک

وقتی برنج دم کشید در دیس میچینیم و سرو میکنیم

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه