مواد لازم:
گوشت گردن یا سر دست 5/1کیلو گرم
بادنجان قلمی بدون تخم 3 کیلو گرم
برنج 2/1 لیوان
نمک و فلفلو زرد چوبه بمقدرا لازم
کشک 750 گرم
زعفران حل شده مقداری
نعناع داغ بهمقدار لازم
پیاز داغ و سیر داغ 5 قاشق غذاخوری
روغن 100 گرم
طرز تهیه:بادنجانها را تمیز کردهبصورت خلال درشت و باریک بریده در قابلمه ریخته با کمی آب می گذاریم با حرارت ملایمپخته شود . وقتی بادنجانها کمی پخت برنج را شسته در گوشه ای از بادنجانها ریخته تابا آب آن پخته شود و کاملا پس از پخته شدن بدون آب شود.
گوشت را همراه با یکعدد پیاز و نمک و زرد چوبه می پزیم تا آب ان حدود 1 لیوان شود . رگ و ریشه واستخوان را جدا کرده به کشل ورزیدن می کوبیم .آب باقیمانده را جذب گوشت می کنیم.حالبادنجانهای پخته را که کمی سرد شده در میکسر ریخته له می کنیم و کم کم به گوشتاضافه کرده می کوبیم سپس کشک را اضافه نموده تا مزه دلخواه بدست آید . آنرا رویحرارت قرار می دهیم حال صد گرم روغن را داغ کرده 1 قاشق مرباخوری پر زردچوبه و 2قاشق نعناع خشک نرم شده را در ان ریخته بلافاصله شعله را خاموش می کنیم و به مایهحلیم اضافه می کنیم .فلفل سیاه را هم اضافه کرده مایه که جوش آمد کمی زعفران حل شدههم اضافه نموده در ظرف دلخواه می کشیم . رویش را با نعناع داغ و پیاز و سیر داغتزئین میکنیم
گردآوری: گروه سبک زندگی گهر
منبع:سرآشپز