طرز تهیه گوشت و لبو غذای لذیذ پاییزی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 13 آذر

با توجه به اینکه در فصل پاییز هستیم طرز تهیه گوشت و لبو یک خوراک خوشمزه را برای شما در ادامه تهیه کرده ایم که امیدواریم خوشمزه بپزید و از خوردن آن لذت ببرید

طرز تهیه گوشت و لبو غذای لذیذ پاییزی, پورتال خبری فرهنگی گهر

خوراک راگو گوشت و لبو

گوشت گاو ۱ کیلو  .  روغن ۳ قاشق  .  سیر رنده شده ۳ حبه  .  هویج کوچک خرد شده ۱ عدد

پیاز خرد شده متوسط ۱ عدد  .  رب گوجه ۲ قاشق  .  آب گوشت  ۲ لیوان  .  چغندر متوسط ۵ عدد

پاستا آشیانه ای ۱ بسته  .  پنیر پارمزان ۱/۲ لیوان  .  نمک  .  فلفل  .  جعفری برای تزئین

طرز تهیه: گوشت گاو را به صورت خورشتی قطعه قطعه کنید و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. روغن را درون قابمله ترجیحا مسی بریزید و گوشت را آرام آرام درون آن سرخ کنید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آن را به ظرفی انتقال دهید و نگهدارید.

در یک تابه نچسب سیر، هویج و پیاز را باهم تفت دهید و سپس در قابلمه را بگذارید تا آنها به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزند. مراقب باشید تا مواد ته نگیرند. رب گوجه را اضافه کنید و پس از ۱ یا ۲ دقیقه آبگوشت را همراه با قطعات گوشت پخته شده اضافه کنید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید. در صورت لزوم کمی آب اضافه کنید تا در مدت ۲ تا ۳ ساعت مواد آرام آرام بپزند.

 فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

چغندر ها را پوست بکنید و زوائد آن را جدا کنید. کمی نمک و فلفل و روغن زیتون روی آنها بپاشید و سپس آنها را درون فویل بپیچید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید. وقتی چغندر ها را از فر بیرون آوریدید آنها را ببرید.

گوشتها را با چنگال کمی له کنید و سپس چغندر ها را به آن اضافه کنید و مواد را کمی روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوراک جا بیفتد.

پاستا آشیانه ای را درون آبجوش بجوشانید و آبکشی کنید. پاستا را به درون قالب فر انتقال دهید و سپس سس گوشت و لبو را روی آن بریزید. پنیر پارمزان را روی خوراک ریخته و ظرف را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی رنگ و برشته شود. می توانید از جعفری جهت تزیین غذا استفاده کنید و لذت ببرید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي