X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه کیک تیرامیسو یک دسر متفاوت

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۸ دی
بازديد : 1202

طرز تهیه کیک تیرامیسو را در ادامه می توانید بخوانید

round tiramisu cake طرز تهیه کیک تیرامیسو یک دسر متفاوت

مواد لازم برای تهیه کیک تیرامیسو

تخم مرغ : ۴ عدد
آرد : ۱۰۰ گرم
کاکائو : ۲۰ گرم
شکر : ۱۰۰ گرم
آب جوش : ۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
نمک : ½ قاشق چایخوری
وانیل : کمی

طرز تهیه کیک تیرامیسو

کف قالب ۲۰٫۲۰ را کاغذ کاهی بیندازید.
زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده و شکر و وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن آنقدر بزنید تا سفید رنگ شود.
در این مرحله آب جوش را بیفزایید.
اکنون آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کنید و به مایه کیک بیفزایید.
سفیده ها را جداگانه در کاسه ای بزنید تا پف کند و آرام با مایه کیک مخلوط کنید.
مایه کیک را در قالب بریزید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه زمان پخت دهید.
پس از پخت  کیک و خنک شدن آن، کیک را دو قسمت برش عرضی داده و با یک قاشق غذاخوری از “نسکافه حل شده در نصف لیوان آب جوش و یک قاشق چایخوری شکر”، کیک را خیس کنید.

مواد مورد نیاز کرم تیرامیسو

پودر نشاسته : ۳ قاشق سوپخوری
پودر قند : ۱ پیمانه
شیر : ۱ پیمانه
وانیل : کمی
خامه : ۱ پیمانه
پنیر خامه ای : ۱ پیمانه
شکر ½ پیمانه

بخوانید :   نکته های نگفته در آشپزی

طرز تهیه کرم تیرامیسو

شکر و پودر نشاسته و شیر سرد را حل کرده و روی حرارت برده تا غلیظ شود، پس از خنک شدن، خامه فرم گرفته ای را که به کمک همزن با پنیر خامه ای و پودر قند یکدست کرده اید، به مایه شیر و نشاسته، اضافه کنید.

پس از برش کیک در مرحله قبل، کرم را لا به لای کیک اضافه نموده و سطح کیک را با خامه فرم گرفته و پودر کاکایو و پودر قهوه تزیین نمایید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي