Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

طرز تهیه کیک گردویی توپی در عرض ۳۰ دقیقه

تاريخ : ۱۹ مرداد
بازديد : 882

بسیاری از افراد به کیک گردویی علاقه دارند. در این مطلب طرز تهیه کیک گردویی توپی در عرض ۳۰ دقیقه را آموزش می دهیم که البته با موادی که در آن استفاده می شود بسیار خوشمزه خواهد بود

طرز تهیه کیک گردویی توپی

walnut cake طرز تهیه کیک گردویی توپی در عرض 30 دقیقه

مواد لازم:

آرد کیک : یک  فنجان
گردوی خرد شده : یک و نیم فنجان
شکر : ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل : نصف قاشق چای خوری
کره : ۱۱۵ گرم
نمک : مقدار خیلی کم
پودر قند : یک فنجان
بکینگ پودر : کمتر از نصف قاشق چای خوری

 

 طرز تهیه:

فر را در حرارت ۱۵۰ درجه گرم و یک ظرف مخصوص فر بزرگ را آماده کنید.
آرد، گردو، نمک،بکینگ پودر  و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
عصاره وانیل و کره را اضافه و همه را با دست مخلوط کنید.
از خمیر توپ های کوچک درست کنید (به اندازه یک گردو) و آنها را با فاصله دو سانتی متری از هم روی ظرف فر بچینید.
کیک ها را برای ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
بعد از این زمان در حالی که هنوز گرم است  (باید حرارت آن طوری باشد که بتوان به آن دست زد)، داخل پودر قند بغلتانید.
بعد آن ها را روی توری فلزی بگذارید  تاکامل خنک شود.

بخوانید :   آدرس مطب دکتر عارف قنبرزاده
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي