طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی

امتیاز دهید

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی

 

طرز تهیه کوفته قلقلی فرنگی

این کوفته های کوچک بسیار خوشمزه است و برای یک غذای مفید گزینه مناسبی است.

مواد لازم جهت تهیه کوفته قل قلی فرنگی برای 8 نفر :

.

تخم مرغ 1 عدد
 شیر 3/4 پیمانه
 پنیر چدار رنده شده 1 پیمانه
 جو پرک 1/2 پیمانه
نمک1 قاشق چای خوری
گوشت کوبیده شده500 گرم
کچاب2/3 پیمانه
شکر قهوه ای1/4 پیمانه
خردل1 و 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه کوفته قل قلی فرنگی :

.
1- فر را در دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

2- دریک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، پنیر، جو و نمک را ترکیب کنید، گوشت کوبیده شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید و این مخلوط را به شکل 8 قرص گوشت کوچک درست کنید، سپس مواد را در یک سینی پخت بزرگ که کمی روغن زده شده است قرار بدید.

3- در یک کاسه کوچک دیگر، کچاب، شکر قهوه ای و خردل را ترکیب کنید، سپس آنها را هم بزنید و روی تمامی قرص نان ها بپاشید.

4- بدون در آنها را به مدت 45 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) بپزید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه