طرز تهیه کلم پلو شیرازی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 25 شهریور

کلم پلو شیرازی از نمونه غذاهای سنتی و با اصالت مردم شیراز است ، طرز تهیه کلم پلو شیرازی بسیاره ساده می باشد و به دلیل داشتن ادویه های مخصوص دارای طعم بی نظیر و متفاوتی است.در این بخش از گهر مراحل تهیه این غذای سنتی را با ما مطالعه خواهید کرد.

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

طرز تهیه کلم پلو شیرازی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم برای تهیه کلم پلو شیرازی

  • کلم قمری :نیم کیلو
  • برنج :۳ لیوان
  • تخم مرغ :۱ عدد
  • گوشت چرخ کرده :۱۵۰ گرم
  • سبزی شامل (شوید. تره. ترخان. ریحان) :۱۰۰ گرم
  • پیاز :۲ عدد
  • آرد نخودچی :۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کلم پلو شیرازی

ابتدا برنج را بشوید و چند ساعت با آب و نمک خیس کنید.

کلم قمری ها را هم به صورت رشته ای خرد کنید و با ۲ لیوان آب و کمی نمک و زردچوبه داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و نرم شود.

بعد از اینکه آب کلم کاملا گرفته شد آن را به همراه یک عدد پیاز و سبزی های خرد شده ، در کمی روغن تفت دهید.

در مرحله بعد پیاز را بعد از پوست کردن رنده کنید و با فشار دست آبش را بگیرید و به همراه گوشت چرخ کرده ، آرد نخودچی و کمی نمک و فلفل ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند و حالت چسبندگی پیدا کنند.

از مواد به اندازه یک فندق بردارید و به صورت کوفته قلقلی گرد کنید و بعد داخل روغن سرخ کنید.

آب برنج خیس داد ه شده را  خالی کنید و در قابلمه آب جوش بریزید تا مغز آن نیم پز شود. بعد آن را آبکش کنید.

ته قابلمه مورد نظرتان را کمی روغن بریزید و با ته دیگ دلخواهتان بپوشانید و بعد با کف گیر مقداری از برنجتان را داخل قابلمه بریزید.

کمی از مواد کلم پخته شده و  گوشت قلقلی های سرخ شده را بریزید و دوباره لایه بعدی را به همین شکل ادامه دهید تا مواد تمام شوند.

سپس قابلمه را روی حرارت رو به بالا قرار دهید تا برنج بخار کند .بعد نصف لیوان آب را با مقداری روغن مخلوط کنید و روی سطح برنج تان بریزید .

بعد حرارت را کم کنید تا برنج کاملا بپزد و دم بکشد.کلم پلوی آماده شده را با زعفران و خلال بادام و پسته تزیین کنید .

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي