طرز تهیه کبه / غذای عربی

امتیاز دهید

این مطلب از سایت گهر اختصاص دارد به : طرز تهیه کبه / غذای عربی
از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان گهر را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.

.

طرز تهیه کبه / غذای عربی

.

مواد لازم :

 

 

برنج ايراني4 پيمانه
آب5 پيمانه
گوشت200 گرم
جعفري خرد و سرخ شده4 قاشق غذا خوري
کشمش4 قاشق غذا خوري
گردو4 قاشق غذا خوري
خلال بادام4 قاشق غذا خوري
نمك و زردچوبهبه قدر كافي
پودر فلفل سياه و قرمزبه قدر كافي
پياز سرخ شده بدون روغن3 قاشق غذا خوري
روغن مخصوص سرخ کردنبه مقدار لازم

 

طرز تهيه :

 

كبه يك غذاي عربي است وبسيار ظاهر زيبا و جالبي دارد با وجود اينكه جز غذاهاي سرخ كردني محسوب ميشود ولي در هنگام سرخ كردن مقدار خيلي كمي روغن جذب ميكند .

يكي از دوستانم از ايلام طرز تهيه اين غذا را خواسته بود ومن ميدانم كه يكي از غذاهاي پر طرفدار در اين شهر ميباشد وخانمهاي ايلامي مهارت زيادي در پختن كبه دارند ولي من با سبك خودم اين غذا را پخته ام و اعتراف ميكنم هيچ وقت طعم اصلي اين غذا را با دستپخت عربي نخورده ام در صورتي كه اشكالي در تهيه اين غذا مشاهده كرديد ممنون ميشوم مرا راهنمايي كنيد.

طرز تهيه :

برنج را با 5 پيمانه آب و مقداري نمك و زردچوبه در پلو پز بريزيد و وقتي كته آماده شد صبر كنيد تا كته كمي سرد شود در اين فاصله گوشت چرخ كرده را با نمك و زردچوبه و فلفل سياه و قرمز ويك عدد پياز رنده شده با كمي روغن تفت دهيد وبعد كمي آب روي آن بريزيد تا كاملاً بپزد و آب تبخير شود و شعله را خاموش كنيد سپس جعفري سرخ شده ،خلال بادام ،كشمش ، گردو و پياز سرخ شده را با گوشت مخلوط كنيد.

كته كه سرد شد با چرخ گوشت آنرا چرخ كنيد دقت داشته باشيد براي تهيه كته از برنج ايراني استفاده كنيد تا پس از چرخ شدن چسبندگي خوبي پيدا كند و نياز به اضافه كردن هيچ چيزي (تخم مرغ يا آرد نخودچي ) نداشته باشد.

دستها را مرطوب كنيد و يك گلوله از كته چرخ شده برداريد و با كف دست مالش دهيد و بعد آنرا مانند يك دايره پهن كنيد و يك قاشق غذا خوري پر از مايه گوشتي برداشته وسط آن بگذاريد و بعد لبه ها را جمع كرده و مانند كوفته فرم دهيد ويا مانند فرم كتلت پهن كنيد و در روغن انداخته ، سرخ كنيد براي سرخ كردن از حرارت كم استفاده كنيد وكمي زردچوبه در روعن بريزيد تا كبه ها طلايي شود در اين غذا چون كته و تمام محتويات داخل آن پخته ميباشد نيازي نيست كه خيلي سرخ شود كافيست كبه كمي طلايي و خوشرنگ شود آنرا از روغن خارج و روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي گرفته شود اگر اين غذا را زياد سرخ كنيد اطراف آن خشك و شبيه به ته ديگ ميشود بعد در ديس بچينيد و اطراف آنرا به دلخواه تزئين كنيد و در سر ميز غذا با خانواده نوش جان كنيد.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه